Григор вече е здрав, иска да играе всяка седмица

Григор Димитров е напълно здрав след проблемите в рамото, а и заболяването, които имаше в последните 3 седмици.

Обратно в новината

Коментари - Григор вече е здрав, иска да играе всяка седмица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо, един малък съвет: колкото по-малко играеш, толкова по-малко ще губиш! Второто го можеш, ама първото не става само като се показваш колко си предан на партията на баща си...

Здрав е, до следващи болежки .......

Селски шмекер, комедиант !! Това е тоя пъзльо !! Иска катo миналата година да си е отново сaм на корта с далеч непретенциозни съперници...Но тази година да спечели финал за него ще е чудо !!

Така поради контузия се отказва турнира в София ама в последния момент за да се купят билетите и хоп всичко разпродадено ( Вавринка полуконтузен е най-силния играч) , и следващата седмица нашия стига финал с Федерер в Ротердам - каква е тази контузия която хем ти пречи да играеш хем след една седмица си в топ форма айде не на нас глупости!!! Особено в такъв спорт една контузия те събаря за месец тук чудо стана!!!

иска да играе а има ли си с какво

"По гласът ми се чува, че не съм напълно оздравял. Но съм по-добре. Тренирах през всички дни. Това ми помагаше да премина през болестта. Надявам се, че с всеки ден ще ставам по-добре.Дошъл съм да победя!"

в софия ли ше играе?

в хасково

Пишете глупости! Чуйте му интервюто пред група журналисти! Гласът му е дрезгав, още не се оправил. Това, че говори носови прави впечатление и дори го питат за това. Просто казва, че трябва да играе!Затова ще играе във вторник, а не в понеделник!

Парадоксално, но хейтърчетата са по-редовни в коментарите от феновете. Това сочи към професионализма им. Плаща им се да плюят всичко българско и родно. И да възнасят всичко антибългарско, като истанбулската "конвенция".

Не става въпрос за плюене, а за обективност. Догодина пак ще е "контузен" за турнира в Шопския катун и ще си плаща данъците навън, а вие свършвайте в гащите, като му чуете името. Ваша си работа, но не си натрапвайте мнението на другите.

ГРИШО ХАСКОВСКИ Е БОЛЕН САМО КОГАТО ТРЯБВА ДА ИГРАЕ В БЪЛГАРИЯ

интереса лекува, интереса разболява ;) много успехи му желая, никой не е длъжен да участва в схемите на родните управляващи

Ей, голям магьосник е гражданинът на Княжество Монако мосю Грегори. Когато турнирът е нискоразряден и с малък хонорар, Грегори е болен. А като зашумолят доларите, изведнъж живва и е здрав като бик. Ето пример за магия и за магьосник. Евала на играча, и в тениса, и в живота...

А когато Гришо мачкаше в Лондон, ти се бе скрил в миша дупка.

Аз вярвам, че те ще ни направят световна спортна сила- Григор - в тениса Везенков - в баскетбола Бербатов - във футбола. Колко му е да ПЕРЕФРАЗИРАМЕ И ПОГОВОРКАТА: "Една птичка пролет прави".

Климатът в София не му понася и тук го заболява раменцето.