От Маями: Правилата са нечестни спрямо Серина

Според директорът на турнира в Маями Джеймс Блейк ранглистата е съставена така, че е нечестна спрямо тенисисти като Серина Уилямс.

Обратно в новината

Коментари - От Маями: Правилата са нечестни спрямо Серина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да припомним още един случай на недоволство от Серина от преди две години - тогава по случай по-ниското заплащане в сравнение с мъжкия тенис, влезе в индиректен конфликт с Джокович: "Това, което имаше предвид Джокович, не е неравенство между половете. Това е бизнес. Серина Уилямс го попита как би обяснил на дъщеря си, ако един ден има такава, че ще печели по-малко пари от сина му. Но ако двете му деца един ден станат тенисисти, синът му ще печели повече не защото е момче, а защото повече хора са склонни да платят, за да го гледат. В крайна сметка тенисът е комерсиален спорт и организациите, които го ръководят, не са благотворителни дружества. Те трябва да си гледат интереса, независимо че на някого това може да прилича на сексизъм. В капитализма няма равенство, а неравенство и всеки трябва да се бори за това, което заслужава."

Тоя бизон не е ли астматичка? Щото те въобще не зобят, ама пият с шепите хапчета, заради астмата си!

А справедливо ли е откровен мъж да играе в женския тенис?

То хубаво си го измислил, ама ако държавата спре социалните плащания, ще трябва да спре да събира социални осигуровки. И като теглиш чертата накрая май няма да има голяма разлика за нея (държавата имам предвид).

Напълно подкрепям!!! Даже предлагам на противничката й на три точки да отнемат една служебно. Може и две. И почивката за майката да е с една минута по-дълга. През това време другата да прави лицеви опори или да обикаля корта с патешко ходене Трябва да се подкрепя майчинството.

Очевидно анаболите на Уилямс вече не дават нужният ефект и сега трябва служебно да я дотикат !?Ами направо да играят за второто място или просто да го разиграят на томбола-кретени

... кво искат - Cерина е #419 в момента...

На цяло село уйдиса, само на нея не уйдиса......

Направо да се прилага закона за защита на животните, все пак има застрашени видове.

Вместо да ронят крокодилски сълзи за мъжкараната, да я подложат на сериозни допинг тестове. Тая очевидно зоби яко и е станала бетер мъжете. Къде тука е феър плея.

Даже всяка печка със 15+ деца да е #1 в ранглистата.

Нечестно е - съгласен съм. В тениса трябва да е като в бокса - съперник в твоите килограми. А астматиците на отделни игри, като параолимпийците.

Преди с допинг успяваше , но сега и с допинг не може.

Тиквунов, нещо май се оливаш?! Я питай мойка си, ако я познаваш!

Всъщност, правилата са нечестни спрямо Наоми:)

.за всички еднакво.мачкаше толкова години.никакви прожекции.

Ееее стига де...га зобаше имаше достатъчно протекции...айде малко феърплей а.

Много се извинявам, ама ако това с майчинството го даваш като добър пример по-добре преосмисли приоритетите си... Дългото майчинство е едно от много малкото хубави неща, които *€%$% ни държава е опазила.

Това е спорно. Гледам колежки, били в майчинство 2-3 години. Изцяло губят реалност, говорят само за каши, пелени, играчки, паркове, колички и муци-муци, гуци-гуци и т.н., въобще идват като от друга планета.

Искаш да кажеш, че децата са от друга планета? Че не са част от нормалня живот и затова нямат място в нашите важни ежедневни неща? Тази ваша "реалност" прилича много повече на каторга. Бачкане от сутрин до мрак, кратка почивка за сън и на другия ден - пак. Всъщност истината е, че децата отварят очите ни за истински важните неща в този живот.

А защо направо служебно да не и дадете титлата, та да не се мъчи горката.