Босна ни излъга в разградския студ

България стартира годината с минимална загуба от Босна и Херцеговина с 0:1 в приятелска среща играна на "Лудогорец Арена" в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Босна ни излъга в разградския студ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божеее, излъгали ги били, било студено, горките олигофрени, следвашия път да тичат с балтони и да има за всеки по един професор да им казва кое е истина, кое лъжа, а треньора им Хуйчее да върви на майка си в п..та.

Защо хабят електрическа енергия да предават по ТВ тези трагикомедии на родните футболни инвалиди, те освен да клатят чалгаджииките друго не могат.

Щом паднаха, значи Перукан трябва още 100 години да управлява! Наглостта им също няма граници, като глупостта и олегофренията им... Дреме ми на шлифера, че Били паднали! Интересува ме в чии джобове отидоха откраднатите от ДДС 16 милиарда

Боби Перуката да купи по един моторен скутер на тези инвалиди, защото ги мързи да тичат, а не могат и да мислят, защото са с пилешки мозъци без гънки, а треньора им не става да пасе и патки. Хубчеф да върви на майната си Райна, доказа, че не става и за чеп на зеле, а тъпанарите с ръкавиците да сложат и силиндри и фракове за следващия си мач.

След като си преизбраха отново Михайлов, какъв подем да се очаква. Той колко години доказа че нямаме футбол и не можем да играем и класираме на международен терен. Трябва основни промени. И тук държавата трябва да се намеси. Стига футболът е харчил само пари.

"а Спас Делев дори уцели гредата"-a това вече сигурно се счита за подвиг, представям си ако улучи вратата, когато е без вратар. :) :) :)

Поне състава да бяхте написали...

Нали преизбраха старите ръководители на БФС, какво можем да очакваме при това положение...

тромави,бавни,с голямо самочувствие....играят футбол отпреди 30 год....едно време Жеков и Петков слагаха една фланелка на гредата и от 10 удара имаха по 8-9 попадения....сега само ритат топката към вратата....яд ме е .....

Къде е Илиян Мицански? Преди с тройка напред Мицански-Миланов-Манолев разбивахме Италия и в двата мача.

Босна ни надигра... това е заглавието.

а бе мама му стара,тече мекдународния турнир по борба дан колов-никола петров,пристигнали са звезди на световната борба и нито дума няма за този турнир,това е дегеадация,срам за българския спорт

а си е автогол така е и записан..на божиков

защо хубчев не е изритан?

samo levski ole i samo levski ole

и жега да беше...все тая

кой е изненадан

Смех, смееех! И кварталната гимназия не ще да играе контрола с тия...

Като гледам какво прави следващият ни съперник с Мъри начело в Унгария, имам неприятното усещане, че ще запишем 100% ....загуби от тия две проверки.

Ако мачът беше с ескимосите, или с друг ,,подходящ'' противник, можеше и....равен да постигнат.....

Босна е планина, а нашите футболисти са главно от южна България, затова е станало разминаването и негативния резултат.

Стотината зрители в Разград за кого викаха?

Za Celsea London

На тоя отбор и тренер и 100 са им много.