Цензурираха логото на ”Рома” в Иран

На любопитна случка станаха свидетели по-наблюдателните ирански фенове по време на вчерашния двубой от Шампионската лига между "Барселона" и "Рома" (4:1).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има,има брато и още как.По-голямата лайняна дупка се нарича България.Дупи се на всеки,няма чест и достойнство.Иран за разлика от нас си отстояват културата,ценностите и достойнството,не се кланят на нашите господари,имат силна икономика-произвеждат си почти всичко-коли,камиони,трактори,самолети,кораби и т.н.Развито селско стопанство и текстилна индустрия.Не внасят като нас лук от Египет и краставици и домати от Турция.Минавал съм от там,не можем да им стъпим и на малкия пръст.Там по затворите бият и бачкане до изнемогване,да си помислят после дали ще прави нещо незаконно.Няма видеоигричк, селфони и телевизори.Бой,еване,пост и молитви да им доде акъла в главите.Не стрелят по надзиратели и не бягат през централния вход на затвора.По-смешна и жалка държава от наща разградена кочина няма.Пътувам повече от 30г. и виждам каква е огромната разлика между подобието на държава България и истинските нации и държави.

Крайно време е да ги цензурират тотално тия ислямски държави и да ги отрежат от цивилизацията. Явно живеят в някакъв друг свят или поне в друго време. Все нещо им пречи и ги обижда. Ай сиктир!

Имах един колега от Иран. Попитах го, защо се е махнал от там, а той каза, че по-голяма дупка от Иран няма.