Дембеле се извини за постъпката си с писмо

Голмайсторът на Левски Гара Дембеле се извини с отворено писмо за необмисленото си поведение в четвъртък и поиска прошка.

Обратно в новината

Коментари - Дембеле се извини за постъпката си с писмо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЪРА-ДЪРА ДВА ЧАДЪРА! ИЗВИНЯВАЛ СЕ. ПРЕД СЪДА НЯМА "ИЗВИНЯВАЙ". ПИТАМ СЕ: АКО МЕН МЕ ХВАНАТ ДА КАРАМ С 1.62 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ, КАКВО ЛИ ЩЕ МИ НАПРАВЯТ? ЩЕ МИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА! АМА ТОЯ КЕЛЕШ БАТКОВ ЩЕ ГО ОТЪРВЕ ОТ ПАНДИЗА.

това Гонзо или Батков го писа....? Толкова нескопосано го оправдаваше спортния директор, че от всякъде личеше колко го е загазил перлата на подуене..... Пътя на перлата е ясен.... един го мина вече явно, други тихомълком след години си признаха спиртната афер.... То рибата се вмирисвала от.... да знаем откъде

много пия много се бия и бързо бегам всеки се напива,аз ти прощавам ;д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

евтин PR трик

Браво! Така правят истинските мъже. Когато се издъниш яко , да имаш смелост и доблест да се извиниш !

Стига бе приятел не бъди наивен това си е рутинно извинение дето са му го написали от клуба . Важно е това да не се повтаря

Мъжете не пишат писма,а се извиняват публично.Не виждам какво хубаво намираш в това .Съмнявам се,че той изобщо знае,че е написал извинително писмо.Разбира се,че от Левски са го написали да замажат положението.Поредната тъпотия!