Фъргюсън: Бербатов не се сърди, когато не играе

Треньорът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви пред официалният сайт на клуба ден след победата с 2:0 над Съндърланд, че Димитър Бербатов е един от най-важните играчи в тима.

Обратно в новината

Коментари - Фъргюсън: Бербатов не се сърди, когато не играе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признававам таланта на Бербо ,но малко съжелявам,че се отказа от националният ни отбор,но той няма вина просто имаше условие поставено от сър Алекс.

Чувал съм за цензура по Татово време чувал съм за цензура но тук просто не е истина какво е или някой плаща за тази цензура или просто толкоз си могат тези от дира весела коледа и дано не ви резнат щот другаде едва ли ще ви взамат :)))))))))))

Бербатов е невероятен талант,дано да е и постоянен талант

Не мога да ти простя за отказа от нашия национален отбор ,но таланта си е талант...

Докато играеше го псуваха по форумите и на стадиона. Сега същите тези хора пак правят същото. Защо бе!

да, но дойде за футболист на годината, за разлика от всички измислени. да знаете с кого симате работа де.

Дам, ние определено не заслужаваме Берба и аз съм много доволен, че се отказа от националния. Сами сме си виновни. И въпреки всичко прави повече за развитието на БГ спорта от всеки БГ деец и е високо ценен на острова, и признат по цял свят. А ние продължаваме да го плюем. Не заслужаваме нито волейболистите си, като най-големите БГ таланти и треньор прославят италианските отбори. Не заслужаваме и тенесистите си, които са се развивали разчитайки само на себе си. Нито който и да е олимпийски герой, който е оставен да тъне в мизерия. Лошото е, че при децата положението е още по-лошо и ако не са такива като Берба, няма шанс следващите години да се пръкне нещо качествено на наша територия. Карай да върви... ние и без това само си търсим причини да сме нещастни... да ни е честито!

е, защо да се сърди, бе? за какво му е да търчи излишно.. за какво му е всеки мач да е титуляр, като може с по 2-3 мача на полусезон да отбива номера за следващите няколко месеца (:(:.. играе точно колкото да не му се сърдят, а през останалото време щрака със пръсти.. йевала!

Отиди ти да щракаш с пръсти като си толкова отворен и предполагам талантлив като него. Правилно в ада няма дявол до нашия казан.

имаш спешна нужда от мед.помощ.

За съжаление, брат ЦърВУЛ изглежда е твоята персона. Не Бербо, а вратарите пред него щракат с пръсти.

много точно казано! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти като цървул отиди да щракаш пръсти в някоя чалготека

Давай Бербо. Успех

Защото сме прости българите за това! Бербатов вместо да е национална гордост ние го плуем! България над всичко включително и глупаците

Евала един да го каже както трябва евала :))))))))))))) Дано повече от нас мислят като теб

Защо никой българин не казва за никой човек:"Той е невероятен талант..." ??? Всъщност отговор не искам!

Много просто. Защото таланта е божа работа, а не постижение на индивида и в този смисъл "невероятните таланти" не са нещо, пред което трябва да се прекланяме, тъй като те нямат никакъв принос за това. Виж, някой не толкова талантлив, но адски волеви, търпелив и упорит човек е достоен за уважение.

Като някоя чаргалка явно? Те не са талантливи, но с упорит труд са станали "певици". Според тебе явно Берба е стигнал до Ман Ю с миткосване. Българите мразите кадърните, а още повече мразите работливите.

Глупаво. Невярно. Само с талант не можеш да постигнеш закономерни и възпроизведими резултати. Всичко което виждате при Бербатов е резултат и от много труд и лишения. В този смисъл, достойни за уважение са както талантливия, така и не до там талантливия, заради волята, търпението и упоритостта си. А талантливаят е достоен и за възхищение. Нивото в Премиършип е толкова високо, че човек с гол талант ще изглежда абсурдно и неуместно. Подценявате ситуацията, защото не си давате сметка колко е трудно да се играе срещу изключително силни и сърцати противници. И прочее, можете ли да ми посочите някой футболист от Премиършип, дори и сред вечните резерви, който да няма талант?

Не съм съгласен, всеки талант ако не се развива остава бегло загатване за нещо страхотно. За всяко нещо трябва да се работи на мах!

защото много българи са мързеливи и глупави (за съжаление) когато се огледаш всичката мръсотия и мизерия около нас говори за това. бербатов се е трудил и е постигнал мечтите си, а това е голям грях за всички мързеливи неудачници

Много си прав просто ние българите мразим някой който е успял не зависимо как дали с талант дали с труд или просто казваме че е с далавера или бог знае как от страх че сме малки в сравнение с него просто не можем да признаем успаха и таланта на другите дано се променим това е шанса за нас няма друг :)))))))))))))))