Сър Алекс: Бербатов беше невероятен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън не спести похвалите си за Димитър Бербатов, който реализира хеттрик за победата над Бирмингам Сити с 5:0.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Бербатов беше невероятен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде сте сега, драги говеда от обора, нали плюхте, та плюхте бербо, а сега си траете и мучите злобно. вместо да се радвате, че един българин дава реклама на страната ни по света, само осирате форума с тъпотии и злоба. браво, бербо, гордеем се с теб!

ДО ДЖАКО:ЕЙ ТИ ПАК НЕ СИ ВЗЕЛ ЛЕКАРСТВАТА.БЕГАЙ В КАРЛУКОВО ЧЕ ДОКТОРА ТЕ ТЪРСИ.

А сега пък аз да ти кажа,щом много знаеш!!!Взехте го от Пирин на далавера-за 20 чифта обувки.На изпроводяк за Леверкузен го псувахте на майка,че не е вкарл гол на Левски.Кво да ти кажа-БОКЛУЦИ СТЕ СИ И ТАКИВА ЩЕ СИ МРЕТЕ!!!

ЧАКАМ КОМЕНТАР ЗА БЕРБО ОТ МУУУ. ПОСЛЕДНА ПАРТЕНКА:СЪРА ПЪДИ БЕРБО И ВЗЕМА ГАРАТА ДЕМБЕЛЕ. БРОИ НА Д-Р ПАТКОВ 20 000 000евра СЕГА ВЕЧЕ ТРАНСФЕРА Е ГОТОВ. ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААА.

Бербатов е на 30 и съвсем естествено скоро ще започне да преваля върха. За това нека му се радваме, сега когато блести, да го подкрепяме с любов после, когато ще намали скоростта и когато дойде времето - да го изпратим с обич заради цялата наслада от таланта му, с която ни очарова.

Не може съра да е казал такива думи за Бербо! Нали преди ден - два доволни наши писачи, предани на Подуене, със задоволство и радостно подсмърчане цитираха някакви жълти английски вестничета, че ср Фергюсън щял да гони Бербо? А сега - такива суперлативи! Не, не не може да е така. Друго си е да напишем тонове глупости, как европейски грандове се тълпят за Гара Дембеле, нали!

Точен! Най-голямата интрига у Европата е Дембеле.