ЦСКА ще съди Левски

Изтласкването извън стадиона на 3500 фенове на ЦСКА на полувремето на мача с Левски ще влезе в съда. Това обявиха пред "24 часа" адвокатите на фенклуба на "червените" Георги Гайдаров и Гроздан Грозев.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА ще съди Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново се видя ,че ЦСКА може да бие говедата и по трибуните,и на паркинга,и на терена.Ще ги бие и в съда.Говедата прости най-накрая трябва да разберат,че са безсилни срещу човешкия интелект...

колкото и да мучат кравите сега блятков ще си плаща загубата и с пари от великия отбор ха ха ха

Никъде не беше казано, че на Герена ще идват 2000-3000 хиляди животни. Така, че билета е договор, който важи само за човешки същества.

Абе БГ-лумпен ти какво освен животни си виждал по герена бе.Изключително рядко влиза по някой заблуден човечец от Бургас или Стара Загора..

Те не успяха да продадат 2500 билета. Леля ми работи на касите и каза, че са останали много билети. Жалки лъжци.

интересно дали ще има наказание за цеца заради феновете...лишаване от домакинство...не става те нямат стадион...парична глоба не става те пари никога за нищо не дават...

ЦСКА започна да руши стадиона още преди началото на срещата. Бутнаха оградите, ритаха колоните и запалиха седалките. Отогре на всичко опъаха някакъв тъп плакат , на който пиешеш "Образа на европейския идиот" ( в синзо), но по-скоро визираха себе си. Няколко се съблякоха почти голи. Всички тези хулигански прояви доведоха до изгонването им. И докато публиката им (на ЦСКА) не се научи как да се държи в обществото, а не като в гетото, така ще бъде.

Не могат да осъдят никого. Но дрогираните са лесно манипулируеми. Провокациите бяха организирани, полицията също е имала информация и беше подготвена. Мачът беше в почивен ден, не се предаваше по ефирна телевизия и можеше да се играе от 14 часа, както искаха от полицията. Целите са:да се предизвикат сблъсъци; наказания на двата отбора;обосноваване нуждата от нов стадион; приемане на законодателство, което да забранява всякакви протести ; отклоняване на общественото внимание.

Кажи им футболисти и фенове-маймуни и не ги обиждай повече. Срам за нацията е БГ футболът и най-вече запалянковците му.

За скъсани и нескъсани билети не знам,но заради 10-15 хулигани ,да се изгонят 2500 човека,да не гледат нещо за което са платили е неправилно.Трябваше да арестуват виновните и да оставят другите хора да гледат мача!

Бой, бой и пак бой и то пред цялата агитка на тези 15-20 (овека. Иначе няма да се очовечат.

Евротъпаците за пореден път се превърнаха от говеда в мишки, с действия, трениорски и технически директори и собственик. Толкова и това си могат вечните претенции и женчовци.Топката беше квадратна и за това само ЦСКА вкара 4 гола. ха-ха....

Пълни глупости. Тези юнаци са влезли и са започнали да чупят. След това по пътя са били една застрашителна хулиганска тълпа. Трошили са превозни средства. Какво общо има отборът "Левски", стадионът "Георги Аспарухов" и незнам кой си. Веднъж имах неудоволствието да пътувам с фенове на червения отбор, които се качиха впревозното средство от Борисовата градина В автобуса бе лудница. Бе опасно. Питам адвокатите на ЦСКА , а и самите ЦСКА ари: Това ли са вашите привърженици? Хулигани, бандити и нетрезви субекти. Хайде, долу. Не ви е срам!

Абе ти чете ли въобще статията??? Кви глупости пишеш???

"Има и нещо друго много важно във вечното дерби. Полицията като че ли се опитва да помогне на "Левски". След като резултатът беше в полза на ЦСКА", заяви адвокат Гроздан Грозев. Точно казано това е защото смръдливите говеда губеха на полувремето

Абе не стига, че ни биха на нашия стадьон, а са и претенции що не земат да го... тва че ц.ка-рите са боклуци сички го знаеме ;)

И на двата футболни отбора трябва да се отнемат лицензите поне до края на шампионата. Съд за цялата пияна паплач, извършила погрома. Всички непълнолетни-в затвора в Бойчиновци! Оставка на министъра на МВР и уволнение на шефа на СДВР за несправяне със ситуацията.

Много"интересно"!!!!! Как така привържениците на ЦСКА са влезли в сектор "Г" като са им цели билетите? И второ: ако си взел карта за други сектор на стадиона и по своя воля си променил мястото на което си отишъл КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН ЗА "НЕСПАЗВАНЕ" НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА ДОГОВОРА, НАРЕЧЕН БИЛЕТ???? ТУКА МИРИШЕ МНООООООГО НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНА ПРОВОКАЦИЯ, а това наистина е подсъдно.

Много си просто говедо - както събратята ти КУХОРОГИ мангали!!! Не са ги пуснали в сектор А - тъпако да ви размажат и там! Натъпкани са в един сектор всички - и за да не им проверяват билетите са виновни ГУВЯДАТА от стадиона и каските! Тъпо ГУВЯДО!

напълно са прави хората! някойй като са облечени във властта на закона явно се самозабравят! А борат нищо не каза по случая, щот знае че е сгазил лука много!

Тотални глупости!

БЕЗ ДА СЪМ АДВОКАТ МОГА ДА ПЛЕДИРАМ ЧЕ ТИЯ ЮНАЦИ С НЕСКЪСАНИТЕ БИЛЕТИ НЕ СА БИЛИ НА СТАДИОНА А СА ПИЛИ В НЯКОЯ КРЪЧМА И ТАМ СА ИЗЯЛИ ПЕРДАХА! БИЛЕЪТ АКО Е ЗДРАВ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ТЕ НЕ СА БИЛИ НА СТАДИОНА! АЗ СЪМ СКЪСАЛ ТОЛКОВА БИЛЕТИ КОЛКОТО СА МЕСТАТА!

Бай Иване ,ти хубаво си късал,но ако има 2000 не скъсани билета.Защо са продадени толкова много билети?

и ги преброи скъсаните билети един по един, нали? пич си ти, бай Иване! :)