БФС наказа ЦСКА за дербито с Левски

Отборът на ЦСКА бе наказан с лишаване от домакинство за една среща, заради поведението на феновете на тима по време на дербито с Левски, спечелено от "армейците" с 3:1, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - БФС наказа ЦСКА за дербито с Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия съвсем изперкаха.Нормален пропускателен режим а са успели да влязат пияни и при това на някои от тях даже не са им скъсъли и билетчетата.Какво означава това,че никои не ги е проверявал нали?Изащо не наказват тези които не са си свършили работата т.е.отбора домакин?Ако не бяха допуснали тези които не са били в нормално състояние дали щеше да се случи цялата история?Защо БФС все се измъкват и потърпевши са все едни и същи?Мухльовци....

И , моля оскубаните безидейни геренски полу-негри да спрат да се идентефицират с Апостола , защото не са достойни и за нокътчето му. Нито те , нито майничката с таралежчетата под мишниците , нито мустакатия Борат . За да носиш името на Апостола трябва мъжество , силен дух , честност , доблест ..... Не да ходиш да срамиш България с чужда титла ....

Сега дебелата свиня Дучето, да се бръкне и да плати глобите!!! И без това достатъчно се е оял. Всичко това е последица от неговото поведение на тартор. Колко ти плаща Гришата бе дебел тапир???

По-важно е с футбол , а не с лицензи да биеш :))) Не чувам феновете на футбола на говедата нещо :))) Говорят само фенове на врътките на Ганьо .....оскубани сини пуяци :))) и много по-евтин Гара ;))))

1914, как свърши мача в събота? А? "Ама вземете им лиценза", що? За да не ви шокат говеждите канчета ли? Аре марш в обора обратно!

Е как така хем е имало нормален и ефективен пропускателен режим, хем глоба 2000 лева за допускане на лица в нетрезво състояние... Шебеците в БФС съвсем изперкаха.

В отговор на 1914 Ви уведомявам че лицето Константин Баждеков сега финансов директор на Говедата, до 1989 година беше финансов експерт в РК на БКП Подуене .

Говеждия отбор и преди и сега е бил отбор на полицията и власта.

Политиката за тотална нелоялна подкрепа на Левски води до това, че,още дълго време по българските стадиони ще се скандира К.. за Левски оле.

ами ще се скандира . само турците плюят по името на апостола , все пак той се е борил против вас , за това викайте и за това България ще мрази турският отбор цска

Едно е името на АПОСТОЛА , едно е вашето измислено име Уевски , не можете да се доближите до Светинята !!!!!!!

Тук си прав голям срам за България е, че най - мразения футболен отбор е наречен на името на националният герой Левски.

Геренските некадърници не могат и мач да уредят като хората - имаше железа, камъни и парчета бетон - някой ги беше оставил нарочно, за да са удобни за хвърляне ! А кой ще глоби герена за некадърност при организирането и провеждането на мача ?

Пич, не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА, но обясни ми как така камъните като са там е виновен този, който ги е оставил, а не този, който ги е хвърлял? Нещо не ми се връзва. Не била виновна агитката от пияни и дрогирани "фенове", а била виновна полицията... Ставате смешни.

Не полицията е организирала мача... прави разлика

а какво стана с отнемането на лиценза на свинете нещо се умълчахте????? цял живот подкрепяни от партията. като циганите са ,за нищо не плащат и не ги санкционират ама то каквито феновете такъв и отбора :)

Боли ли , а ? Боли , нали! Бой по говеждите канчета :)))) С лицензи и финтове на бай Ганьо няма как вечно да се измъквате!

а бе не мен ме биха по главата за да ме боли :) а и ако се гордеете че за 25 години ни бихте веднъж на герена , гордейте се след 25 пак . а през останалото време ви дъниме където ви хванеме и на герена и на армията. опа забравих ,армията вече я няма :):):)

Колко сте жалки, бедни душички! "Фенове" хаХХХАхаххахаха !

Колкото и да мучиш, пак паднахте. В собствения си обор.

След като ЦСКА ви би насред Герена с 3:1 ти съвсем си изперкал! Явно легално не можете да победите, затова отново старата изтъркана плоча с лиценза!

Гинковит, геренче..... кои първи троши по стадион???? забрави а...? кои наказаха тогава? отбора домакин....! Играхте като осрани.... сега защо не са взели лиценза... ами защо не ви дадът една служебна титла и да си я носите по европа и да ви трупат по 17 мига на участие... болен си и бягаи на доктор, макар че и това е безполезно...