Марто Петров: Направих доста грешки в кариерата си

Състезаващият се в английския Болтън български национал Мартин Петров направи равносметка на футболната си кариера и нейното развитие в обширно интервю пред местно издание.

Обратно в новината

Коментари - Марто Петров: Направих доста грешки в кариерата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама скромееееееен

Жив и здрав да си ,Марто ! ...И един ден пак да се върнеш в любимия ЦСКА !!!

фаула

Куц артист, заиграващ се с публиката.

По-точно едва ли може да се каже! Браво!

Куци са родителите ти, че не са успели да възпитат нормален човек. Но какво да очакваш от артистка... даже в главите ви няма нищо полезно.

SH

За "артиста-рисувач" от рез.скам. на Ман.Юн. ли говориш? За разлика от бАрбУКов, МАРТИН ПЕТРОВ е олицетворение на класен, можещ и даващ всичко от себе си на терена футболист!!!... Дано се намерят поне няколко млади български футболисти, които имат неговите футболни умения, непримиримостта и волята му за победа.... МАРТО Е ВЕЛИК !!!... ДАНО ДА Е ЗДРАВ, ЗА ДА НИ РАДВА С ИГРАТА СИ ПОНЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ !!!... УСПЕХ МАРТО !!! ...

Винаги съм го смятал за по- полезен от Бербатов

сравниго с някое говедо,няма такова,минат ли през герена и укоцяват вижте статистиката.стават за местна консумация но не и за европа,на герена промиват мозаци и ги правят говеда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съжалявай Марто! За контузиите си прав, ако не беше този лош твой късмет можеше да си на мястото на Барбарона и щеше да го заслужаваш повече! За мен ти остана един от малкото футболисти (да не кажа единственният), който уважавам и много се радвам на успехите ти. Главната причина за това е, че във всеки мач играеш с цялото си сърце и във всеки мач на националния тичаш непрестанно, въпреки че не си първа младост!

Никой не е безгрешен, но ти ще останеш в историята на футбола и в сърцата на феновете за вечни времена. Бъди жив и здрав!!!

Няма да забравя мача в Румъни в гр. Констанца, когато румънците поведоха с 2-0 и тогава единствено твоя борбен характер направи така, че резултата да е 2-2. Да си жив и здрав.

Хаха. Точно това е първият футболен мач за който се сещям като чуя името Мартин Петров!!