Приватизират пустеещите спортни обекти в София (видео)

Държавата да приватизира пустеещите стадиони в София и със събраните средства да обнови стадионите на елитните софийски отбори, призоваха от новосформираното сдружение "Футболна София".

Обратно в новината

Коментари - Приватизират пустеещите спортни обекти в София (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неналапаха се и футболните "босове" и корумпираните политици. Аман. Нали уж българските деца били със свръхтегло. Да вземат да задължат общините да си оправят съоръженията, за да могат децата ни да спортуват. Пък футболните клубове да се оправят, както се оправят всички останали клубове по света. Доколкото аз разбирам плана е следния президентите налапват общинските съоръжения за без пари. После със стотинките, които са дали си правят ремонт на съоръженията. Разбира се отчисляват за министъра на спорта и който още трябва. Айде наздраве и ако го направите така да ви приседне дано.

прав си няма такива наглеци!

Защо не поискат направо да се приватизират и всички паркове из София и изобщо да не остане нито едно незастроено място, нито едно ъоръжение със свободен достъп за спорт и т.н. Ако ще ги приватизират да ги задължат да запазят функцията на приватизираните обекти, а не да построят поредния мол или друга подобна глупост.

Всички ще се обединят накрая в името на най-великата кауза - прането на пари през футбола...Сега вече и с любезната подкрепа на Супермен...