Daily Mail: Фъргюсън готви голяма чистка в Юнайтед

Манчестър Юнайтед може и да е на прага на дубъл през настоящия сезон, но въпреки това в отбора ще се проведе най-голямата чистка от 16 години насам, прогнозира "Daily Mail".

Обратно в новината

Коментари - Daily Mail: Фъргюсън готви голяма чистка в Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продадат ли Бербо с Манчестър Сити е свършено! Ха-ха-ха!

В Тотнам , ще ги избичим като талпи, следващият сезон.

Майкъл Оуен, ВанДер Саар, Пол Скоулс, Раян Гигс са на възраст подходяща за спиране на футболна кариера. А възрастта на сър Фергюсън каква е? Май трябва да почне от себе си, докато е на върха!!

Бербатов наистина няма място в Юнайтед. Той е просто изкупителната им жертва , когато не успеят да победят . Затова по-добре да отиде някъде , където го ценят , дори ако трябва да отиде и в Ман Сити или Ливърпул да им го върне тъпкано - да оставиш голмайстора на висшата лига на скамейката е смешно

Не смешно ....а скъпо знаеш ли в договора му каква клауза има ..ако стане голмайстор на Висшата лига......сега разбрахте ли що не играе..???

Ами не знаем. Кажи каква клауза има в договора му.

И след финала срещу Барса през 2009 г. имаше много писания за продажби, включително за Джи Сун Парк, Евра, Нани, Андерсон и т.н., появили се дори в официалния сайт на Юнайтед. Знаете кой къде е.

Бербатов е нужен на този отбор и несправедлово му дават малко игрово време, а после искат голове. По този показател той е най-добър, оползотворява игровото време. На него все се гледа като на "скъпа покупка". Чичарито е добър, но не и чак толкова все още, прави пропуски, но му се радват , защото им е излязъл евтино.

Лудият фърги може и да го продаде,но ясно че ще сгреши много!Злобата и завистта го е обладала!Мисля,че господ ще му го върне в най-неочаквания момент!

?

Ех злобчо, злобчо- от такива чехи като тебе сме на тоя хал. това е до предходния идиот

Балбуков няма място в отбора. Обаче не му пука. Търка пейката и си натиска парцалите защото е в края на кариерата си.