Бербатов извън групата на Юнайтед!

Българският нападател Димитър Бербатов изненадващо отпадна в последния момент от групата на Манчестър Юнайтед за тазвечаршния финал в Шампионската лига срещу Барселона на стадион "Уембли" в Лондон!

Обратно в новината

Коментари - Бербатов извън групата на Юнайтед! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ САМО СЪРЦЕТО МУ СЕ КЪСА НА САФ, АМИ И ПАРКЕНСОН ХВАНА ПО ВРЕМЕ НА МАЧА-ТРЕПТЕШЕ ЦЕЛИЯ

Каквото и да си говорм Митко Бербатов е един от тримата най-велики футболисти на България за всички времена. Решението на Госпдина от Лондон бе толкова неочаквно, обидно и унизително за Митко Бербатов, че мен ме заболя като българин, а преставям си на Митко какво му е било! Да си направил един от най-добрите си сезони, да си голмайстор на английското първенство, обективните коментатори да те поставят в идеалната единайсеторка на първенството, компютъра да те постави много пред Руни и Чичарито по ефективност и накрая да не попаднеш даже на резевната скамейка за най-важния мач на сезона-това е нечувана гавра! Трябвали му на Съра трима полузащитници. Добре а Оуен? Какво прави тоя пълен фигурант там? Какво сравнение може да има между Оуен и Бербатов? Прави са феновете на Тотнъм, които казаха, че привържениците на Юнайтед, а сега се вижда, че и ръководството не заслужават да имат играч като Бербатов!Митко, вярно е,че е важно в кой клуб играеш, но когато не те оценяват не ли по-добре да играеш в клуб в който феновете те боготворят и дори пеят песни за теб?

Е това си е срамота - да оставиш на пейката голмайстор на първенството, при това с основен принос за шампионската титла на отбора. След като е ясно че Рууни още не може да влезе в час и явно не иска да играе с по-добър от него в нападение. Поне Митко не срами отбора по жълтата преса с истории с проститутки и не казва нищо относно последните дузина мачове които изгледа от пейката. Но явно е, че не може да има повече големи очаквания в този отбор и е по-добре да се замисли за Баейрн или друг отбор където поне ще го уважават.

Да, жалко за Бербатов, но е факт!!! Принципно положение е, да не оставяш голмайстора на английското първенство на пейката в такъв важен мач. Това е непростимо! Но има още нещо - съра разбра, че не е достатъчно борбен и надежден играч за важни мачове и го направи голмайстор при средни и слаби отбори от лигата. Оттам идва и противоречието - хем голмайстор, хем на пейката. Но според мен местото му беше на това на Оуенчето, горкия, дето само се мота с топката в краката. Бербатов трябваше да е поне резерва!!! Видя се Чикчирикито не става, да пусне Берба, и него да видим! Но шотландеца си е от тъп, по тъп! Жалко за Митко!!! Все пак е българин!!!

М дам, едни играха финал за шампионската лига по футбол, другите участваха във финал на 100 метра бягане(Между впрочем сега разбрах защо Юсеин Болт им е фен, ми те били колеги бре а ха ха ха).

Има ли още наивници, които да не могат да разберат, че след появата на Чичарито на Бербатов мястото не му е в Ман. Юн.? И то в такъв мач, където попадне ли в мелачката Барса, направо ще го смелят на кайма. В такъв динамичен мач са необходими борбени фигури, които да тичат през цялото време и да издържат на темпото. Нашия ленчо е за мачове в които липсва динамика. Срещу слабаците в английското първенство го пускаха за да си почиват титулярите и той имаше късмета да вкарва голове. Това е цялата истина за Митко.

Това не е БОРБА моето момче. Това е футбол.

ти сигурно гледаш друг мач но чичерито има 0 удара и е отиграл 2 пъти топката така че незнам кого го смачкаха барса. иначе митко ще си ходи то е ясно дано остане на острова да им къса шортите на юнайтед после

jezoff

Стига бе пич, ти още ли вярваш на глупостите, които си написал? Видя ли резултата? А видя ли Шишарко в мача, щото според мен и той е "извън групата"?! Един от малкото шансове да видим българин на това ниво на футбола, а ние ще се изядем един друг, докато някакъв островитянски особняк си шета на изкуфялата глава... Ай със здраве...

не се заблуждавай барби е изкуфял а не съра..съра просто разбира от футбол за разлика от "калъфката"

Видяхме борбено врабче - тичаше и чикчирикаше, само забрави да играе с топката ... незнам колко тениски успява да продаде, за да го държат на терена ....

това не е кучешка гонка, да пуснеш топката и всички да бягат след нея ...

барби дори е п....оид само срами кочината! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига бе! Ти вдяваш ли изобщо от футбол или просто спорта ти е да се дарчиш по форумите.

хаиде сега смени си мнението. ернандес беше навсякаде по терена и достоино се противопостави на "мелачката барса".тои-ернандес - трябваше да излезе на тач линията да изгледа мача.така щеше да има по добра видимост и кам двете врати. бягаи берба от тези аматиори! луд фен сам на ман у но това не е отбора които подкрепях.

Гавра е да извадиш голмайстора на Висшата лига от групата за този мач.Особено след като сам ти е донесъл куп точки,които са те направили шампион.Гадни британски копелета!

Странно, странно, странно!

Какво разбира свинята от изворна вода,та и съра от единствения брилянт в отбора-Бербатов.Бегачите ще припкат около играчите от Барса,докато Меси и Иниеста изнасят лекция по футбол.

Дано Господ не те е чул какви ги дрънкаш, глупако, и да доживееш до 60 и още толкова.От чалгапоколението можем да прочетем само някоя голяма тъпост, нищо друго.

май само тъпия телевизионен коментатор е очаквал Бербатов да играе. Срещу Барса трябват бойци, а не малодушници, напускащи националния си кораб при първи сигнал за потъване.Капитана напуска винаги последен или потъва с кораба!!!

jezoff

Ти гледай само как потъват рицарите...

А бе бухал ,когато ти станеш голмайстор на а тогава пиши коментари висшата лига тогава критикувай и пиши коментари

QTEK

аз това от 1 седмица ви го пиша!никой не иска да играе с барбитуратков- не може да псуваш и навикваш съиграчи а самия да си най голямата калъФка..

jezoff

Очевидна засада на Гигс, ама нали са на английска земя... Гнус ме е от ФИФА и УЕФА - всичко опира само и единствено до пари вече...

jezoff

Хак ти е боклук!... Това е началото на края! Ха, ха, ха! Шишарко ще те извади...

това вече си е откровена гавра с Митко....да предпочетат Оуен пред него си е подигравка,съветвам го да си вдига чукалата още след мача и да ходи в отбор в който ще го уважават

jezoff

Абсолютно съм съгласен! Тръгвай Мите и не се обръщай назад - там е черна дупка...

Мите ние сме с тебе а относно мача нека да не пипнат топка тези измекяри чичовото и шопара

jezoff

Не мога да повярвам, че това е истина! Убеден съм, че е преднамерено и целенасочено. Просто не може да ме убедят вече, че няма лично отношение. Много ми падна в очите шотландчето и ще сложа кръст за себе си на и без това нещастното му отборче. Да си сЪР не значи, че не може да се изложиш... Човекът, който му извади сезона, заедно с Нани, когато чеп за зеле не ставаше от другите му "звезди" няма да участва във финала... Фъргюсън систематично им уби формата в рамките на 2 месеца. Има нещо гнило в това и съвсем скоро ще разберем...

Мъдрец е сър Алекс Фергюсън!

Е това вече, е подигравка с Бербатов просто не е коректно спрямо него

фарги ще хапне тортилата,без митко . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъй, тъй. "Изненадващо". И защо да е изненадващо? Лигльо някакъв си, който последния мач, от 5 чисти положения, прави 5 пропуска. Няма хъс в него, желание за борба, за победа. А жалко, има талант момчето. Но като няма дух ...

той поне има положения....

SH

Страхотна "изненада"!!! Все едно, че никой не го е очаквал....*)