Без Премиершип в родния ефир всяка събота

Българският футболен съюз, професионалните клубове у нас и Валентин Михов направиха поредна среща за телевизонните права днес. Никакво реално решение не бе взето.

Обратно в новината

Коментари - Без Премиершип в родния ефир всяка събота | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкот, бойкот, бойкот, бой...

Боби,освен коса си присади и мозък,плешива маймуно, така ли ще вдигаш нивото на родния футбол,със забрани? Баси тъпите идиоти,то затова и футбола ни е на това примитивно ниво! Защо 94 всички гледахме,а помисли малко тъпанар!

невероятна глъпост.и какво?да гледаме нашите леваци ли?че на тях изобщо не им е ясно какво е това футбол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма как да забранят на телевизиите които са платили правата да излъчват мачове.Срещата днес е била между клубовете,БФС и Михов.Не виждам представители на телевизиите.Но не би ме учудило ако тази глупост стане реалност,ще се върнеме 22 години назад.Следващата стъпка ще бъде да забранят западните филми за да се гледат само българските

ще го гледам англииското по интернет а тези да го духат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то в БГ футбол няма, а те по телевизията ще го дават, че и да им плаща някой искат! май те трябва да ни дават пари да гледаме този фарс наречен бг футбол! ПАЛЯЧОВЦИ са всички. не искат да се дават други първенства, защото в сравнение с тях ние сме в камената ера. малко трябва да се мисли преди да се правят някои неща. но май няма кой

Това е абсурд - да не гледам Висшата лига заради нашите нещастници - как пък не!

Колкото и да ви псувам и кълна, все ще ви е малко!

Какво да очакваш от женчовци с присадени перчеми. Щом от мъжката си природа се срамуват, как да чакаме точно от такива да вземат правилно решение в дадена ситуация. Това са обременени хора.

Поредният изкуфял пенсионер.Оставете хората да избират какво да гледат и направете някакви радикални промени в бг футбола.Бг отборите и в ''хола '' да ми играят пак няма да ги гледам.

Уви, такъв регламент има- въведен е от УЕФА-link Само да видим как нашите самозабравили се от алчност "умници " от БФС ще приложат т.2 от регламента! Едва ли е тайна за някого, че въобще не ги е еня за посещаемостта по стадионите и дережето на българският футбол, а отново става въпрос за нечии финансови интереси!

Най-накрая един човек да е в час! Пуснах същият коментар, който не знайно защо не беше одобрен. Може би защото не съдържаше безцелни и безмислени плюнки напосоки, а самата истина.

Предлагам отсега - ако наистина спрат чуждите мачове за да не пречат на нашите боклуци, да бойкотираме фирмите, рекламиращи в БГ първенството. Ако Кока-кола, Каменица или Загорка им помагат - да им кажем да го духат и да не купуваме нищо, което продават въпросните фирми. Да започнем ВСИЧКИ да изпращаме мейли до фирмите, чийто реклами видим в БГ първенството, че НЯМА да им купуваме продуктите и НАИСТИНА да не го правим!!! Нека плешивците Михов и Михайлов да си ги купуват.

Много удачно - съгласен!!! То и без това нито "Загорка", нито "Каменица" стават за пиене! За кока-колата да не говорим. И т.н.

и аз съм ЗА!

Кой са тези ИДИОТИ да ми каже какво да гледам?? Да не сме 1988 година! Кретени

Абсолютно безумие и произвол!!! Нямам думи!!! Ебати диктата!!! Тези се самозабравиха - вярно е, че в Англия съботните мачове от 15.00 тяхно време /17.00 наше/ не се излъчват по телевизията, но то е за да може стадионите им да са пълни /те и без друго са си/ - по това време се играят над 90-95% от всички двубои от всички нива на лигата и аматьорите. Ако нашите празноглавци искат да копират опита в тази посока, то нека да не излъчват мачове от т.н. БГ "А"-група директно. И да започват всички тези мачове в един и същи ден и час /с изключение само на т.н. "вечни дербита" каквото и да значи този тъп израз/. Тогава ще се види дали има истински интерес към българския "футбол" по това колко публика ще има на стадионите. Малоумни боклуци...

То дори не знам дали има смисъл да се коментира. Жалко за хубавата Висша лига - аз БГ мъртвели и нагласени мачове няма да гледам. Като гледам май няма и желаещи да излъчват тази пародия на най-великата игра... Не се излагайте ве БФС, никой не ви ще тъпото корумпирано първенство...

Ами вижте какво, приятели на истинския футбол, аз не съм юрист, но съм сигурен, че има много юристи, които гледат английското първенство и могат да дадат съвет как да осъдим тези малоумни копелдаци за нарушаване на правата ни. Сигурно има как да се заведе иск и да се да се дадат под съд. А съм сигурен, че хиляди от нас биха се подписали под един такъв иск!!!

То пък някога на някой да му е пукало, какво си мислим аз и ти?! Гледането на БГ мач е такъв мазохизъм, какъвто не е описан още в литературата.

Да се пукнете дано , гадове мръсни !!!! Да го на... и на перуката,Михов и всичките лайнари !!!!!

Предлагам като бонус на Телевизията, купила правата на БГ Висшата лига, да излъчва след мача пряко и купона в чалготеката на отбора-победител ( при равенство предимство има която чалготека е "по-яка"

Чета коментарите и се наслаждавам на тоталното единомислие.Операторите,предайте написаното от всички нас,на тези отговорни футболни босове,да прочетат,какво мислим за тях.Днес е годишнина от смъртта на Гунди и Котков.Независимо от цветовете,да почетем паметта им,както и тази на българския футбол,унищожен от алчността и бездарието,наречено БФС!Да се преклоним пред това,което направиха Стоичков,Бербатов,отборът от лято 1994 в САЩ.А на перуките и нещастниците,които се гаврят с българския футбол,да обявим пълен бойкот,докато не им дойде малко от малко акъл в кухите глави.

Майка ви да ... мръсна ако го направите това! Футболните ви клубове във фалит да отидат.На улицата да останете от глад да умрете! Нека всички бойкотираме Българското смешно първенство

Само така!...Какво ме интересува мен Манчестър,Ливърпул или Челси!...Искам да гледам Монтана - Видима!....Тъпаци,вие ще ми кажете какво да гледам!

абе тес пе.... луди ли са? те ще ми казват какво да гледам ,пикливите им мачове, ас си гледам англииското и испанското парвенства защото има какво да се види.и бес това сам си в испаня.не ми пука за тахните мачове . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Откъде накъде Боби и компания ще ми казват на мен, какво да гледам?! А дано никоя телевизия не се навие да дава скучните селски мачове от А група, щом като се правят на такива хитреци. Никое чуждо първенство не им е виновно за калпавия футбол.

Две плешиви отрепки (Михов и Михайлов), решават по социалистически да ми забранят да гледам каквото АЗ пожелая, за да им гледам бандитско-ченгеджийският фарс, наречен българско първенство. В което откровенни престъпници като дебелата свиня Коко Динев и Венци Стефанов ще си продават и купуват мачове, а ние трябва да гледаме всичко това, че и да ръкопляскаме. Комунистически изроди! Двата плешиви боклука (Михов и Михайлов) трябва да разберат, че не можеш насила да насадиш интерес към БГ първенството, както те си "присаждат" коса. Далече по-сложно е. Трябва да спрем тези, бивши комунистически червеи, защото днес ни забраняват да гледаме английски мачове, утре ще ни забранят да купуваме немско масло (за да се продава нашата гнусно миришешта маргариноподобна смес), вдругиден ще поискат да ограничат продажбите на вносни коли, за да може другият бандит - Гриша Ганчев да си продава китайските щайги.

Тоя алкохолик да го съдят на момента за престъпни намерения и психически тормоз,може и за разпространяване на порнография

Има един една телевизия която може би ще предложи да предава бг първенството - фешън тв :))) А сериозно - по-голяма простотия от това няма. Пълен бойкот на стадионите трябва - макар, че тези които посещават стадионите до момента, ще продължат да ги посещават. Те не отиват да гледат футбол, защото просто такъв не съществува, а отиват да метнат няколко бомби или димки, да се сбият с противниковата агитка, да псуват по полицаите и да се върнат в къщите си и да пребият жените си.

Хаха :) дреме ми за родния (к)ефир ... ако искат и 18 часа да дават само ревюта с Боби Михайлов, Батков и Лечков - направо да ги пуснат 24/7 в ефира - със 100% сигурност няма да гледам нито един български мач ... смешници

Тъпите футбулни администратори не разбраха, че когато си пусна мач, искам да гледам футбол, а не първенство!

Е те тва ще ми е интересно да вида как ще стане? Глупости на квадрати. Няма никакъв законен начин да забраниш на една частна медия да излъчва предаванията си. Такива правомощия няма дори СЕМ пък хамоли БФС. Това все едно докато депутатите ги дават /парламентарен контрол/ по канал 1 да забранят на БТВ да не излъчва турски сериали? Или докато Б. Михайлов си сресва перуката на НОВА ТВ да забранят, да излъчва реклами? И забележете, тия малоумници са се събрали. Ми тва значи разходи за коли, бензини, за заплати, за мастило, за хартия, за мин. вода, кафета и кволи още не. И кво? 50 човека на куп /как няма един между тях дето да е малко от малко по - умен/ измислят поредното тъпоумие. Да блокираш сиреч да забраниш. Пълни глупаци. Що не питахте някой юрист дали става това. Те гърците /нова тв/ само това и чакат.

Да те накарат на сила да гледаш порно, това го няма и в Зимбабве ! Защо някой ще ми налага да гледам уредените им мачове, ЗАЩО ? Аз на стадиона не ходя от 4 години когато една бомба падна на 2 метра от мен. Когато на някой предлагаш помия, главата в кофата да му я навреш пак няма да яде. Тези ни върнаха по созиалистическо време, малоумници. Перуката да се махне ВЕДНАГА, причини има много.

Така е.Боби Михайлов е най-наглия и зъл НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ довел до пълен разпад на БГ футбола, като се започне от детско-юношеските школи и се стигне до мъжкия национален отбор.Открадна всичко до което се докопа.Унищожи всичко,което не се поддаде на корупционните му схеми.Толкова срам,мъка и унижения българския фен никога,ама НИКОГА не е преживявал преди :(

дори да ми плащат няма да гледам един мач, докато не започнат да играят ФУТБОЛ. Това което играят е нещо ДРУГО!!!!!!!!! Може би с тези "мерки" искат английцкото първенство да стигне НАшЕТО НИВО:::)))

Малоумници такива ,колко от вас гледате българското скапано първенство . Нали искаме демокрация ,защо ще ни задължавате да гледаме това което никой не го гледа . На мачовете ви ходят само близки на футболистите .и то не че им харесва а просто да ги видят колко могат.

Алооо, двете перуки. Да виждате някой да пита как може да да гледа BG футбол??? Защото не е ясно по коя телевизия ще го дават. БТВ се дърпа, а друг не се натиска. Това не ви ли говори, че няма грам интерес към цирка, спретнат между селяндурите, парадиращи с титлата "президент на ..". И какво ви е работа да ми казвате кой мач да гледам? не е ли работата ви да направите футбола по-стойностен, да има интрига. Няма да гледам купените мачове от Гришата - слушали сме от него как се е.е готина мацка - първо трябва да я почерпиш. Няма да гледаме и на Паткоф звездите, които не изтрезняват по кръчмите в студенстки град, няма да гледаме как боклуджията от Перник се е напил и не може да говори, но го дават по Pro BG. Алооо, перуките, а знаете ли, че има сателитна телевизия. има и иинтернет. или и тях ще филтрирате, мам..........................

ако бг футбола беше както в англия можеше и да го гледам,но няма начин :) а с това безумие няма как да ида на бг мач :)))) по добре с бира и приятели на опера :)

Михов да ходи при Кадафи. Там минават тия номера със забраните. Разбира се, сравнението с истинските първенства показва анемията БГ футбола. Но тази анемия няма да се излекува със забрана.

jezoff

Хора, не е важно, че все някак ще намерим начин да си гледаме мачовете - Важно е, че ни отнемат правото на избор и за това трябва да отидат в историята, защото тези времена са минали отдавна... Мен не ме устройва да гледам на малка резолюция, на малък екран - аз искам максимално удоволствие от мача. Иначе няма ползвам кабелна, няма да си купувам и телевизори и т.н. Думам ти дъще, сещай се снахо...

Ужаст!

Да ви пикая и на първенството,и на футболния съюз,и на председателя му, и на всички смотаняци малоумни дето се занимават с тази простотия наречена "български фурбол"!!!!!!!!

Насила хубост не става.Така ще ни накарат да намразим българския футбол.

Е па ние отдавна не го обичаме и то не заради друго,а защото то не е точно футбол това нашето :(

Забраната важи ли за интернет сайтовете на телевизиите, които предават мачовете, защото Нова спорт отдавна почнаха да дават мачовете от ВЛ и на сайта си.

jezoff

Имам контра предложение - Да се забрани изцяло излъчването на БГ футбол докато не ни докажат, че последния има някаква стойност! Дотогава според мен никоя себеуважаваща се телевизия не трябва да налива средства за него, поради простия икономически факт, че няма интерес - няма реклами, т.е. няма кинти за купуване на права, а за печалба да не говорим. Предлагам по-скоро БТВ да се насочи към Примера, а Нова да си остане с Премиършип и си гарантират максимална гледаемост поне сред мъжете от 15 до 45 год. (май не е малка аудиторията). Там са и парите от рекламите - всички посочени са сред най-активните потребители. Нали знаете - чипсче, бирка, спортни стоки, електроника... а бе аз ли да ви отварям очите... Ако щете. Ако не - все ще се намери някой за софрата... А що се отнася до Валката Мухлев - той е частник и няма никакво право на мнение тук! Нека се задейства и Комисията за защита на конкуренцията, защото това тяхното е чист монопол и мирише на Тръст отвсякъде! Това, което тия нещастници имат право да направят е, да накарат телевизията, която се излъже да купи правата за първенството, да не излъчва други мачове по времето на всеки играещ се в момента БГ мач, ама да казват на други, които нямат вземане даване с тях, какво да показват... друг път! Няма да се учудя, ако никоя телевизия не пожелае да купи права от Дузпата. А ако пък случайно насила наложат подобен абсурд - Кърниградска да следи активно новините от центъра на Атина!...

До гуша ни дойде от тия футболни п.....сии....аман,бре, ни се футбол научиха да играят ни дават на Народа да види как се играе....ВЪНН!!!Зад борда, измет ниедна!

Михов мисли ,че ще привлече зрители за българското първенство,като спре премиершип!!!Смях Михов,смях!Няма кой да гледа пияндета и шмъркачи как тичат около топката а пък и не можеш ТИ да ни кажеш какво да гледаме...малоумник!!!

Това,ако се случи,е пълна лудост.Футболната родна мафия и олигархия се надява,да понапълни стадионите,може би!?Засрамете се,нещастници!Хората гледат английски футбол по принуда,защото вашето първенство е един фарс.Една платена и предплатена подигравка с феновете.Ненаяли се бездарници,ритнитопковци с черни лимузини и дежурните чалгаджийки около тях,това ли да ме радва по стадионите?Или побърканите,дрогирани и пияни агитки от ултраси,вилнеещи по улиците?Долна футболна мафия от корумпирани перачи на пари и бездарни лекета,наречени футболисти,как не ви е срам!!!!!!1

Хахаха!!! Браво бе малоумници от БФС, така ли ще накарате хората да гледат БГ "футбол". Що не вземете да спрете и интернета в събота, за да не можем да гледаме Премиершип?

КАТЕГОРИЧНО ОБЕЩАВАМ СЛЕДВАЩОТО ПЪРВЕНСТВО ДА НЕ ГЛЕДАМ НИТО ЕДИН МАЧ. НЯМА ДА ГЛЕДАМ И МАЧОВЕ ЗА КУПАТА

Пълни олигофрени. Вместо да върнат нормалните хора по стадионите, които бяха изгонени от това, че се допускат и толерират само войнстващи лумпени, невъзможност за нормално влизане на стадиона, който трябва да обиколиш 6 пъти и да минеш през 10 полицейски кордона, мач от 21-22 часа при -20оС, за да гледаш обръснати или гелосани, татуирани некадърници, мечта на всяка малоумна курветина, които допълнително те наказват, че едвам си се добрал да ги гледаш на празен стадион, приличащ, а и смърдящ на кенеф. Голяма част от същите тези нормални хора ще предпочетат и да гледат един стойностен български мач на любим отбор по телевизията, пред един прекрасен английски, само заради тръпката. Моля ви, крайно време е да не позволяваме да ни тъпче всеки малоумник, платил си, за да застане някъде си на "високо".

Взе ми думите от устата. Само за качествения български мач се чудя кои ли ще са отборите? Дори сега Левски и ЦСКА се гледат не заради играта, а заради скандалите около мача. Жалка работа.

Това решение е малоумно. И само една телевизия да има пак няма да гледам бг футбол

Немам думи да опиша колко сте прости. Ние мачовете ще намерим каде да ги гледаме, но Вие сте тъпаци на квадрат.

Само това ли можа да измислиш бе умнико?

Това е безумие, не мога да повярвам, че в една демократична страна, на някой дори му е минало нещо подобно през главата, а факта, че дори е одобрено е умопомрачителен....вкарвате си жесток автогол и ще съжалявате. Няма да накарате нито един човек, който е решил да не гледа цирка по българските терени, да размисли. От цялата история Българският футбол ще спечели единствено повече омраза, но не и зрители.

Нещо не е наред. Футболните деятели се опитват да диктуват кой какво да геда. Защо не предложат вместо футбол от Европа да гледаме заседанията на техния съюз !!!