Трансферът на Маркиньос в Анортозис блокиран!

Трансферът на Маркос Маркиньос от ЦСКА в кипърския Анортозис е блокиран. Новината съобщи вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, цитиран от БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Трансферът на Маркиньос в Анортозис блокиран! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говедата са си говеда, те никога няма да бъдат орли, защото мучат в обора, така че, спете спокойно деца, кучетата си лаят, керванът си върви - този шампионат говедата пак ще са си в обора без титли, а ЦСКА ще е на върха

Крайно време е този наркоман /Д.Л./ да си ходи от БФС. Мисля че се взе много на сериозно. Жалко за Сливен .

Може ли такава цигания?! Срам, срам и резил, т'ва е цска в момента!

Много ми е гот!!! Наглостта няма граници в чорбата!!! А сега си платете всичко и на всички господа титани фром Пеуник.... ха-ха-ха!!!

до всички пишещи във форума Престанете да правите грешка Няма ЦСКА има ФК Титан този отбор няма нищо общо с армията. А за неговите фенове правете разлика между институция и герой

сере ми се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами върви на стадион "Българска армия", тъкмо навреме, за да осветиш новите тоалетни там. ;)

Аплодирам също действието. България , известна с неспазването на правила. Най-сетне един да се опълчи подобаващо на Системата !! Поздравления Лечков! И не само лечков, който и да е друг, дръзнал да плува срещу течението и да създава света , който всички желаем около себе си!

Онзи сектант Жоро Атанасов пише ли вече поредната си тъпа книга за още по-тъпи читатели?

ПОРЕДНИТЕ ГЛУПОСТИ НА НАШМЪРКАЛ СЕ КРЕТЕН,КОЙТО НЕЗНАМ КАК ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА А Е В БФС(КАТО УЖ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА).СЕГА СЕ ЗАВЕЖДА ЕДНО МЕГА ДЕЛО ЗА ПОГАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ В СТАНАТА ЗА ДА ОБСЛУЖВАТ АВНОТО МОФИОТСКО ЛАЙНО,И ВЪВ ФИФА И В УЕФА-ДА ВИДЯТ КАК НЯКАКЪВ СИ КРЕТЕН ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ВЛАСТ.

Той и подаде оствката от Изпълкома, но остана вице в БФС. Ама за вас чорбарите новините трябва да са опростени, за да го разберете. както трябва да разберете, че вече Партията я няма и когато дължите пари-трябва да си платите, както правят всички нормални отбори.

най-накрая някой да се изправи срещу червения паразит.

ей такива са тъпите сини кратуни...не виждат и не признават нищо освен синия клуб...ДОРИ С ЦЕНАТА НА ЕДИН СЛИВЕНСКИ МАНГАЛ...ВСИЧКО ОБАЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ВРЪЩА...И ТОГАВА Е МНООГО БОЛЕЗНЕНО.

Евала на Данчо Лечков,че се опълчи срещу порочната система някои да се мислят за богопомазани и да не си плащат задълженията. Обаче нали беше излязъл именно от ЦСКА?В един момент го боготворяхте,след това изведнъж стана "лайно","Мангал" и т.н. Ама то Чорбарски манталитет. А сега да ви видя как ще извъртите нещата така,че да изкарате Мустака виновен.Сигурно и за това,че пак си нямате стадион той е причината.....