Спас Делев: Няма да имаме конкурент за титлата

Нападателят на ЦСКА – Спас Делев, даде кратко интервю за родните медии при кацането на отбора на летище "София".

Обратно в новината

Коментари - Спас Делев: Няма да имаме конкурент за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никога не е излишно малко смочуствие, но като няма покритие си е доста смешно !

"Няма да имаме конкурент за титлата" означава "Няма да сме кандидати за титлата, защото ще сме към 6-7 място!". Първо изиграй някой мач, пък тогава викай кой ще е конкурент...

НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ, ВСЕ ПАК ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КУЛТУРНИЯ ШОК, КОЙТО Е ПРЕЖИВЯЛ - ГЛЕДАЛ СИ Е В КЛЮЧ КРОТКО ОВЧИЦИ, КОПАЛ СИ Е НИВКАТА, ПАПАЛ СИ Е ЛЕБЕЦО С ЛУЧЕЦО И ИЗВЕДНЪЖ КВО - НЯКВИ ГРУХТЯЩИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ПРАСЯЦИ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НЕГО, ЕДВАМ ПОДТИЧВАЩИ, НЕ КАТО НЕГО, БЪРЗОНОГОТО ГНОМЧЕ И ВЕЧЕ ГО ИСКАТ ОТ ЦЯЛ СВЯТ - КАК ДА НЕ СЕ ВЗЕМЕШ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЛУКОВ КОРЕН ПОДЗЕМЕН, ОСОБЕНО КАТО СИ ИЗПРАЗНЕН ОТ ВСЯКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ, ПЪК И СИ ПОПАДНАЛ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ЗА РАЗВИТИЕ - ПРИ БОКЛУКЧИЙТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ.

човек, ще ме изгонят от работа, 20 души сме в офиса, тишина, аз се заливам от смях, но иначе си прав де, доооста противно същество е тоя, за татусите, ако се сетиш нещо да напишеш, че изглеждат все едно от село да са му

Смешно джудже от село :)))

Говеда шубе ви е от Спас, че ще ви го ...... наесен в село подуене

Ей говеда май нещо ви е страх от дребния Спас или си взимате вазелина, че ще ви опъне сините задници

Скоро ще има бити сини крави

Ха-ха-ха, абе лузър, що наричаш майка ти крава бе, щот ти си прасе, значи и тя е СВИНЯ, но със сигурност няма как да е синя, защото цвета на простите грухтяящи комунистически изчадия е червен, като гъзовете им и на техните близки събратя - австралопитеците.

Ей, говеда, хледайте си в обора, не се занимавайте с нас, и оставете Спасчо да стане шампион, след това сами ще видите къде ще бъде той, аз пак му казвам - стой си в най-великия отбор на България, има време, ще бъдеш звезда в Европа, но почакай сага.

Спасчо, когато си мълчиш изглеждаш по - умен

Спасчооо,Спасчо бегай у село докато е време! "Немали да имат конкурент за титлата".......Деба чорбарите долни! Смешници в БГ,смешници и в Европа!!!!!!

спасе,бегаи си на село докато е време *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да сте извадили Спас Деуев от село Ключ, но не сте извадили село Ключ от него.

правилно си го каза.извинете само да питам - това момче с противната селска физиономия ли е спас делев? ако е така - уеуе делуев гоуем си,гоуем си .......... сеуанин от сеуо Ключек пардон Ключ

до всички пишещи във форума Престанете да правите грешка Няма ЦСКА има ФК Титан този отбор няма нищо общо с армията. А за неговите фенове правете разлика между институция и герой

Няма да имате само на плейстейшъна:)))

Делчо-дърводелчо ,няма да имате конкурент за титлата що то няма да участвате за същата

Едва ли има по-тъпо парче от тоя селчо"Дърводелев"-ако не говори ще е много добре,а що се касае за шампионската титла-аз мисля,че тя ще бъде за Левски тая година.

Няма да има конкуренция с провалите ви червени свинки!!!!

Е сега ще налазят рогатите говеда с компетентни мнения :)

Ще ви отрежем дзурлите

Леко ве брада,че си чупиш некой рог,че найш как боли!Джурлите ни са добре,немой ги мисли,пак че ви опукаме два пъти,аха!