ЦСКА продължава войната със Сливен

ЦСКА смята да продължи войната със Сливен, въпреки че изплати всички пари по трансфера на Ивайло Стоянов, Красимир Чавдаров, Коста Янев и Костадин Стоянов, довери отлично информиран източник.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА продължава войната със Сливен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е плешивците Боби и Лечко да се махнат от БФС и да се направи лигитимен конгрес за избор на ново ръководство. Тия нещастници съсипват футбола.

Само така, разкажете му играта на този грандоман Лечков. Той мисли, че като е станал футболен герой на България през 1994 г. , ще обира всички лаври навеки. Може, но само в Сливен. съмнявам се, че и там е тачен от всички граждани.

Уийкиликс Боратов

Тая нагла, плешива, нашмъркана маймуна няма ли кой да му с* в устата най-накрая!!!

Тоя циганин Лечков е толкова нагъл и циничен, че думи нямам! Няма ли кой да го отупа хубаво, че да му се види небето рунтаво мамка му!

ако от ЦСКА имат такива документи да ги покажат и да се посмеем малко на мрънкането на Боби М.и какадуто Лечков докато обяснят как така се взимат лицензи.

Футболистите от 94-та трябва незабавно да бъдат изгонени от футбола ни!

Ето до какво водят безскрупулните парични отношения в днешна капиталистическа България! Нима може да се повярва, че тъкмо Сливен и ЦСКА, отборите, които някога бяха свързани с нерушима армейска дружба, сега са застанали един срещу друг като хищни зверове.... Споменът за славните години на "Генерал Заимов" и АФД "Сливен" - силният отбор на сливенските войници, никога няма да отмре! Защото това бе върхът на футбола в този героичен град, който едва ли ще бъде достигнат отново...

Едните цигани ще се съдят с другите цигани. Аман от цигания!

Имената на футболистите са: ИВАН Стоянов и ЗДРАВКО Чавдаров !

Аман от това какаду...:)

И С МИХАЙЛОВ И БЕЗ НЕГО Е СЪЩОТО КАКТО И С ЛЕЧКОВ И БЕЗ ЛЕЧКОВ! ПРОСТОТИЯТА ТРЯБВА ДА СВЪРШИ ВЕДНАЖ ЗАВИНАГИ!

Лечков е затънал в л.... до шията си ... въпреки голямото крадене което направи ... тоя човек набута 80 милиона кредити на общината и ги лапна всичките ... рано или късно ще плюе кръв ... е..ти глупавия футбалер

До кога ще ни занимават тези въшливи отборчета от това селско първенство? Закривайте ги и спрете да ни досаждате с новини за тези комици.

Без тези "въшливи" отборчета от провинцията, които винаги са подхранвали с играчи софийските асове, нищо няма да е същото и в без това пропадналото ни вътрешно първенство....

е по-крадлив и по-скапано отборче от чорбата никога не е имало.....трябва да ритнем веднъж завинаги баката и да я разлеееем в кочината им:)))))

и кои сте вие бе, ония дето само на без коз цакат?

Пропуснал си " - ром" ( циганин) в името си.

Имало е най вече левски и останалите софийски отборчета