Юнайтед и ПСЖ се разбраха за трансфера на Бербо?

Манчестър Юнайтед е постигнал договорка с Пари Сен Жермен за трансфра на българския нападател Димитър Бербатов, съобщава "Tuttomercatoweb".

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед и ПСЖ се разбраха за трансфера на Бербо? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То на един такъв достоверен източник сър Алекс съвсем достоверно му тегли една факрецензия за него и пейпъра му тия дни,но не за малки деца е видеото де

Вие не разбрахте ли, че Бербатов ще играе до края на договора си в Юнайтедл Не ви ли омръзна да ръсите глупостиБ! Или мислите, че така се четете повечеББ Това, което пишете е връх на глупостта! И то е, защото много ви се иска Бербатов да бъде изпратен в ПСЖ...Слава богу, че вие не сте му треньора... Може и в БГ да го изпратите.

Как може да помествате такава невярна информация ? Б... вестника !?

Ей, кафа вече, братя! Мен ми писна, не ви знам вас какви нерви вадите...

е източника не виждаш ли кой е - незбеизвестния Tuttomercatoweb който за пръв път чувам :) понеже дир-а вижда че Бербатов като най-добрия български футболист е най-коментиран пуска нарочно провокиращи статии :)

Стига сте повтаряли една и съща глупост цяла седмица... Ей значи всеки ден трябва да има новина за Бербатов, че вдинга рейтинга...

Много ниско е нивото на журналистите тук ... Без значение къде ги четеш! Sportal вярно са върха на простащината и липсата на професионализъм, но гледам този раздел твърдо е решил да ги следва ... А имаше заченки да не е така, жалко!

Е в Париж тъкмо ще може да се отдаде и малко на модата манекенката. супер :)))))))

"Бербатов ще продължи кариерата си в Юнайтед, без значение какво се пише по медиите", каза още Данчев

Май ще се окаже че невзрачната репортерка е по запозната със ситуацията около Бербо,отколкото агента му Данчев,а съра много добре е разбрал въпроса и правилно е отговорил.

Точно там ти е мястото Митак. Акустирай при франсетата и се ориентирай към скорошно връщане от където си тръгнал,и към приключване!Натовари се достатъчно за възможностите си.Трябва да си благодарен на съдбата си!

Според информация на албански достоверен източник,Митко Бербатов ще игра на планетата Марс за отбора на Тутаркамон.Тези от Дир изперкаха тотално

ти си щъркел *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.