Гонят Любо Пенев при загуба от Левски

Мачът Левски - Литекс тази вечер на "Герена" може да се окаже последен за Любослав Пенев като старши треньор на ловчанлии.

Обратно в новината

Коментари - Гонят Любо Пенев при загуба от Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо Стоилов и Дихонов трябва час по скоро да бъдат махнати, за да не тровят обстановката в клуба. Да се престане с трансфери на недоказани бразилци да им се доказва, че топката няма дръжка.

ГОЛЯМ ПРАЗ!!!! Той дойде наготово в Литекс и долу - горе се оправи с "подредените" мачове та стана шампион лани, ама сега Г Г не пее в хора и може и да стане кофти ситуация. ТОВА МАЙ Е ЗАСТРАХОВКА ПРИ ЗАГУБА ОТ ЛЕВСКАРИТЕ!!!!!!!

г-да дир-ници, не ви ли е малко неудобно да показвате толкова нагло подуенските си пристрастия? защо пишете че чичовото е пътник при загуба? сигурно на неандарталеца от герена ще му издигнат паметник при загуба от литекс? ама не, литеks ви боде в очите вече 2 години. а така и не разбраха сините идиоти, че с човек със седми клас начело ще има много нулеви години.

това нагло парче Г.Ганчев няма как да изтърпи друг да да се налага и поставя условия, той иска послушковци, а чичовото не е от тях

ами направо да си тръгва тогава , да ходи да съсипе и малкото което е останало от националния ни отбор . а след това да върви на май..та си откъдето е дошъл тоя некадърник . докато има лобита и се бутат такива некадърници ще сме на тоя хал.

Тоя некадърник беше голмайстор на испанското първенство. Факта че хората които лобират за него са хора, които го познават отдавна показва, че и в личен план е свестен. Стана шампион с Литекс и т.н. Не ти ли е малко неудобно като правиш такива изказвания?

подкрепям мнението на колегата- 1914 и не чувствам никакво неудобство! Л.Пенев е рядко прост и невъзпитан човек, селяндур в пълният смисул на думата. Добре че не участва на световното през 1994, защото го помнч как провали европейското след това, провали същият онзи отбор,който ни донесе толкова радост и който все още имаше потенциал за нещо повече. това че даде паса за невероятният гол на Костадинов, не му дава право да се гаври със националният отбор! да си ходи в ЦСКА щом е такъв гений!