Велико трио опитва дa върне Бербо в националния

Трима от най-големите в българския футбол са на­правили поредния опит да придумат нападателя на Манчестър Юнайтед Ди­митър Бербатов да заи­грае отново за националния отбор.

Обратно в новината

Коментари - Велико трио опитва дa върне Бербо в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и шведска тройка да беше пак не може да го върне,защото национален отбор в момента няма.Има подуенски баби!

Не се ли разбра най-после,че Б. иска да играе само за пари,а не за слава.Пази си крачетата за там дето плащат даже и да си на скамейката.

Съгласен съм да се върне, но като твърда резерва!!!

За какво ни е в националния някой, който търка резервната скамейка и няма игрово време на терена?

Хахаха да се смея ли или да плача,3-ма души молили Бербатов да се върне :D Че за какво ни е тая манекенка то,каквото с него,такова и без него.))Всичко мързеливо и съпнато в краката.Най добре е да разтурят националния отбор и един ден ако даде господ добри и желаещи момчета да играят добър футбол, пак да съберат отбор. Тия дето ги наричаме сега футбулисти за нищо не стават,само си харчат готовите пари и не им пука за играта наречена футбол.

Той Бербатов беше основния виновник националния ни отбор да играе слабо, нали. Вижте след като се махна, как се разиграха момчетата и само победи.

Kолко си прав само...ама някои хора си вярват за съжаление ...

ча па да му се молят.. . да му направят по една свирка и тримата ..

Как "не останаха опитни футболисти".Толкова "специалисти"в България,разбирачи,селекционери и др.

Това не бяха ли тримата глупаци? Гледай им акъл - ще молят залязваща звезда, която се прояви като един от най-големите ренегати на България!

Може и да се върне. Вече минаха мачовете ни с англия. Нали е нейн храненик и не искаше да се излага срещу тях. Бербатов, пара взема, ама потъна в блатото- английско първенство. Тънки сметки, тънки сметки.

Ииииииииий...

Змийчета да бяха яли,тия тук драскачи във форума,по скапани коментари нямаше да има.Да се събуди "Христо" ,погребан преди 2 хилядолетия,пък той нека да почне правосъдие да раздава!!

може и да стане това.пената, митко якимов и пиер жеков голд щом са го сторили.на такива футболисти трудно се отказва. дано да стане. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде са ви интернатите,за да искате млади фитболисти?всички сегашни спортисти,са остатък от затварящите се през последните години школи,останали от ошия комунизъм.20 години караме по инерция,но инерцията се губи,ако не се дава някакъв тласък,а нашите управници мислят че ще пре...бат законите на физиката.нема как да стане,затова и няма да имаме дори 1 спорист ,утрешния ден.

на пеиката?????? високо ниво??????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тъпак,я кажи кой е по добър в момента от Митко ...търка пейката гол майстор на висша лига ! Без него имаме 1 гол ,това ли искаш да гледаш малоумнико!

Айде стига сте го молили, един път отказал се от националния, той трябва да се моли да се върне, ако иска. С него, без него вече сме стигнали дъното. Голям праз, че Сърдитко не играел. Ами той и в неговия си отбор не играе и никому не е навредил!

да именно -предателите ги наказва историята -затова е на резервната скамейка -който е българин играе , коййто не е българин не играе, а той явно не е , не го носи в сърцето си...това е

Изобщо да не си помисля, да се връща, това мекотело!Да си седи резерва в Англия!Феновете, вече няма само да го псуват, а ще го замерят с камъни!

да бе, за какво ни е? ние нали само победа след победа правим xD

А няма ли безплатен пропуск за сектор ВИП, или е късоглед та да гледа мача от терена?

Как може да се върне Бербо в нещо, което на практика не съществува. Няма го. Ще е пълна загуба на време и нерви.

Вън Бербатов от националния! Да си пръви PR на наш гръб пак. Докато игра, всъщност, нищо не игра. И как ще мотивират младите да играят, като се молят и унижават постоянно пред една резерва? Само ще си псуваме по форумите и няма да ходим по стадионите. И без това вече ни приляга само последното място в групата. Къш бе, бфс-то....... играйте и с марсиянци ако искате.

Или ти е много къса паметта, или просто това ти е потенциала! Ти въобще мислиш ли поне 10 сек. преди да пишеш подобни дивотии? Хора, не се излагайте с балканска простотия по форумите!

Ако на мен говориш - да ти кажа- Още не ми е минало от един резултата 0:5 срещу Швеция. Че имаше и 0:2.... пак на същия форум. Бербатов става за манекен и за рекламни кампании. Като му се молят ръководитлите на футбола в България казват само едно: отворени сме за изнудване. За Бербо може 8дори да е резерва/, за други не. Псевдозвездите ще ги коткаме, другите ще ги сменяваме. Дано се излъжат хората да идват да гледат. А, може и клакьори/ по-добре неплатени/ да ни се появят по тоя начин. Един мач не съм го гледал Балбито да играе със сърце в националния. Все се шматка и играе на мъка.

ТИ ПЪК КОЙ БЕШЕ ВЕ БАЛЪК НАРЕДЕН ДА КАЗВАШ КВО ДА СТАВА?

Я! На 4-ти километър са им пуснали интернет вече :) ! Модерни технологии и за лудите - това е демокрацията!