В Англия: ПСЖ и Валенсия ще се борят за Бербатов

Босовете на Валенсия и Пари Сен Жермен ще тестват решителността на Манчестър Юнайтед да задържат Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец, съобщава британското издание "Express".

Обратно в новината

Коментари - В Англия: ПСЖ и Валенсия ще се борят за Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрън-дрън-дрън-дрън

СПОРЕД МЕН АКО ЛЕЧКОВ НЕ ИЗЧЕЗНЕ БЕРБО НЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ЗА КОЙТО И ДА Е ОТБОР.

Могат само да го отдадат под наем,без съгласието на Бербатов.Ще си стой на щат в М.Ю до юни.Тогава е свободен агент и ще сложи доста милиони в джоба си.Не вярвам да изглупее.

По-добре Валенсия ! да се маха от тъпия манчестър и изкуфелия сър.

КОГА СТАНА МАН. ЮН. ТЪП. ДА ПРЕДИ 3 МЕС. КОГАТО БГ КОМЕНТАТОРИТЕ КОМЕНТИРАХА ТЕХНИ МАЧОВЕ ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ ИГРАЕ РОДНИЯ ТРИКОЛЬОР. ВЕРНО ЧЕ НАШИТЕ КОМЕНТАТОРИ 97% СА ЧЕРВЕНИ БЕЗПРИСТРАСТНИ, ПРЕДИ ТОВА ТОТНЪМ ,ЛЕВЕРКУЗЕН,ЦСКА ,ПИРИН, МАРИКОСТИНОВО, КЪДЕТО И ДА ИДЕ ВСЕ ЗА НЕГО ТРЯБВАШЕ ДА ВИКАМЕ

++++++++++++++++++

Колкото и да ти е кофти, това е реалността - единствения трамплин за БГ таланти към големите европейски отбори е ЦСКА. За мижитурките - пътят към Анадола е отворен. Колкото и да плюето по Бербатов, няма да го удавите, жалко за вас дребни, жалки, злобни, завистливи същества

че, защо му е да напуска МЮ?!?! подтичква на тренировките, почива си на резервната скамейка, прибира си годишната заплата на цяло семейство в България - за седмица, може да е футболист, но явно не е чак толкова тъп! В нов отбор, момчето ще трябва да се доказва, да бележи и да ТИЧА!!! както се казва - на баницата мекото, на работата - лекото :))

В кой стил ще се борят?