Лечков: Бербатов и Благо са ”лузърите” в България

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков даде интервю за livesport, в което отговори на поредните нападки, които се изсипаха по негов адрес след поредната катастрофа на българския национален отбор – загубата от Уелс и последното място в групата.

Обратно в новината

Коментари - Лечков: Бербатов и Благо са ”лузърите” в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простак бил! Крадлив бил! . . . Ама Батман Борисов стои зад него. Мръднете го, де!? :-)

Скоро не съм ги чувал да предизвикват феновете на малки вратички. 'Що ли? Май вече се знаят колко струват и само по дискотеките се чустват в свои води... Ама и аз защо ли си правя труда да отделям внимание за бг "футбола"!? Чудя си се на акъла?

НЯМА ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК ОТ ЛЕЧКОВ ВЪВ ФУТБОЛА И В ДЪРЖАВАТА ВЪОБЩЕ. ДА СЕ МАХА ОТ ВСЯКЪДЕ НЕЩАСТЕН ПЛЕШИВ ТЪПАНАР.

мился ти си наи- големия лоосер ... и вуобще цели бфс , те трябва да си тръгнат ... за да може да имаме някакав футбол вуобще... ти си гледаи сливен... бизнеса и момичетата там ... бил си фътболист едно време сега си лоосер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лечков, Лечков - дори Камата не парадира толкова много с това какво е постигнал. За Краси Балъков, който те носеше на раменете си да не говорим! Ти трябва цял живот да целуваш кратата на Балъков и Златко Янков, че те покриваха по целия терен нещастник! какво му е Лузърското на Бербатов - 3-те финала за КЕШ или световната клубна титла, 2-те шампионски титли на Англия или голмайсторския приз пак там? Кое бе малоумник?!

+1

как може вицепрезидент на футболния съюз да не гледа вече няколко години отборът, за който той е отговорен?? за каква взима заплата тогава????? после що ни бият дет ни фанат...

Не си спомням, Лечков да е вкаравал 3 гола в един мач, на пример на Ливерпул или някой от този ранг??? Да не говорим за 5, и то не в немското или турското първенство!

ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ НИ БИЯТ ВСИЧКИ

има песен на абба тхе виннер такес ит алл, там се пее и за лоосери

Бойкот на БГ мачовете - нека всеки фен да звънне по 1 път в централата на БФС или в някоя медия и да каже - няма да ходя на този мач, заради управлението на БФС. Само след няколко мача ще има промени със сигурност. Както беше и след Катуница, като има протести и дружни действия не могат да ни третират като овци. Мачът с Уелс беше добър пример - още 2-3 такива и ще запеят друга песен!

лечков сам си вкара автогол с това изказване. сега ако някои гласува за него в сливен - бая зле трябва да е.

Клечка, беше добър футболист, уважавах те, но не бива това, което направи тогава да замазваш сега. Престанете да се месите в работата на треньора! Може да не си звънял ти или да си се срещал с "оперативно интересни лица". Това е същото.

Докато има хора като Лечков в управлението, Берба и всички останали ще са лузъри. Точка.

Я кажи с какво Бербо допринася да сме развиваща се страна.Плешивеца поне има бизнес в БГ и плаща някакви данъци тук,и е създал работни места.Кажи куклата Барби какви пари вкарва в БГ.

Човече, да знаеш, че парите за заплатите, които даже е съмнително дали плаща, са от твоите данъци... Господинът продължава да точи държавата през кметския си пост и БФС...

А Бербо най-вероятно е успял да вкара повече пари при децата от колкото мангала-наркоман открадна

+1 Признавам че Лечков ми беше любимец като футболист, но за в управата на футбола ни няма място.

Точно така е - ставаше за футболист, но да седиш, плюеш и чакаш нещата да се самооправят, показва, че не става за БФС. Всъщност цялото БФС са такива свръх капацитети - дай им само банкети и екскурзии. Дори бизнесът им е даден и поддържан от държавата и е такъв, че и олигофрен ще печели.

...има една истина, която помня и искам да споделя. Отборът 94 всъщност е построен през 80-те години, когато отборите бяха подчинени на структори с желязна ръка. Лечков, Ицо, Боби и сие играеха във военни отбори и се водеха офицери под пагон. Стоичков за малко не литна от футбола след злополучния мач за купата на съветската армия с Левски и сега никой нямаше да го знае кой е. Щеше да види Барса през крива тръба. Простиха му заради защита от големи хора.Това поколение израстна през друга епоха и успехът в САЩ беше апогеят. От там на сетне всеки знае що се случи-за 17г. едава трима стойностни футболисти, понастоящем в Англия.

Да, лузърите са, защото такива като теб стоят на ръководните постове. Айде да се махаш!

ТОЗ НЕ Е ЗА ГЛЕДАНЕ . МНОГО ПРЕГРЕШЕНИЯ ИМА. НЕ Е ВЪЗПИТАН, ВУЛГАРЕН, ЗЛОБЕН С ЕДНА ДУМА ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ИМА ЛИ ТАКИВА КАТО НЕГЕ, БОБИ МИХЯЙЛОВ ФУТБОЛА НИ ЩЕ Е НА ТОВА МЯСТО.

Егати вицепрезидента на БФС, не гледал мачове на националния отбор, а какво гледа, да открадне някой и друг лев.

Лечков, има едно правило, което трябва да запомниш: По-добре да мълчиш и да те мислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения. Освен това обаче ти си злобен комплексар и простак. Я ми кажи в кой по-голям клуб от МАН ЮН си играл и на кой шампионат си бил голмайстор, че нещо не се сещам. Никога не съм те харесвал, но сега си хем жалък, хем смешен. Скрий се там, откъдето си изпълзял и не забравяй правилото, което ти написах по-горе!

само искам да добавя че го изгониха от всички отбори в които игра.СЕГА ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ И НИЕ .

само искам да добавя че го изгониха от всички отбори в които игра.СЕГА ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ И НИЕ .

Тоя от мача с Румъния не гледал отбора а ръководи футбола,краде в Сливен а уж управлява,щеше да напуска а е още в БФС,може ли да се вярва на този етнос? И между другото Какаду говорящ вид ли е? Въпрос към бат Венци!

Този пак се е нашмъркал.Можем да признаем,че Лече е постигнал нещо-направи Сливен да прилича на швейцарско сирене.Браво Лече,ти си пич ::::)))

Завидна осведоменост, предвид че от мачове и играчи не се интересува.......

Лечков, че е драка, драка е, но в едно е прав отбор от играещите в България ще победи отбора на играещитев чужбина "звезди". Ако срещу Уелс бяхме пуснали Лудогорец поне щяхме да гледаме по смислена игра. Не сте ли съгласни, че Ман юн е по силен отбор от националния на Англия.

Това какаду се води вицепрезидент на БФС и не го интересува националния отбор ? Ами значи трябва да си ходи поради неизпълнение на задълженията си.... Отделно, че винаги изтъква огромните си успехи, да де ама те не са само негови, а на целия отбор тогава. На клубна сцена не беше чак толкова добър...

един е ицо стоичков,друго всичко е подточки

"Достатъчно ясно съм показал, че не ме интересува националният отбор и кой играе, кой не. Не ходя на мачовете, не ги и гледам" е какво правиш в управата?

КОЙ СИ ТИ БЕ, че какво бе твойто ниво и КЪДЕ го постигна, как не те е срам да се самоизтъкваш ИЗМЕКЯРИНО? А сега си прав да се съсредоточаваш върху предизборната ти кампания, защото КОРУПЦИЯ семейство храни. Ако сливенчани пак те изберат значи са МАЗОХИСТИ!!!

Или слабоумни продажни мангали.Той ще купи всички цигански гласове,а те там са мноооого..

Предлагам да се съберем и да ги набием всички. Няма какво да чакаме повече!

Ха ха,този лечков знае ли значението на тази думичка ...Бербатов бил лузер,няма такъв смях!

ооо сливенският манго в предизборна кампания хахаха

спри се ДАНЧО ако не бяха Любо и Емо дали шеше да помиришеш световно бе нещасник Я ПОСОЧИ ЕДИН ДРУГ МАЧ В КЙТО СИ ВКАРАЛ ГОЛ ОСВЕН НА ГЕРМАНИЯ кога стана шебек кога ти почервеня задника бе

Как има сурат този Осъден нз азатвор далавераджия, които очаква да му бъде потвърдена присъдата от горната инстанция и да оптлува в панделата, да се изказва за почтени и заслужили българи и да ги нарича лузери! Ако има губеш, това е самият Лечков и скоро ще надене раираната рокля.

Простак бил! Крадлив бил! . . . Ама Батман Борисович стои зад него. Мръднете го, де!? :-)

" Не ходя на мачовете, не ги и гледам. " чакаи бе, как не ходиш на мачове, нали си вице президен на бфс, за кво ти се плаща от наще данъци да не те интерсува, сабираи си багая циганин скапан и си варви на село да си гледаш козите, и предизборната кампания.

белия прах не прощава... простотията също !!! нека не му обръщаме толкова внимание на дребната сливенска душичка,толкова му е интелекта...

"Сега съм в предизборна кампания. Достатъчно ясно съм показал, че не ме интересува националният отбор и кой играе, кой не. Не ходя на мачовете, не ги и гледам. Само мога да кажа, че футболистите ни освен, че са много слаби като играчи, но са и слаби като хора и като характери. " ами тогава защо не напуснете бфс като не ви интересува националнят отбор, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До всички които го плюват Лечков.Само да ви припомня че беше обявен от немците за един от най-добрите чужденци в бундеслигата за 1993г.Но в България никой не се сещаше за него освен Сашо Диков който след един безличен мач на националния отбор попита Пенев защо не повика Лечков,а горе споменатиа като чели за 1-ви път чуваше за него.А и после неговите съотборници го мислеха за поредното протеже ,докато не им показа как може да играе.После швабите заради този гол му провалиха кариерата.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков : "Сега съм в предизборна кампания. Достатъчно ясно съм показал, че не ме интересува националният отбор и кой играе, кой не. Не ходя на мачовете, не ги и гледам. Ми к'во да го коментираш чичо Данчо, президент на БФС, пък не го интересува отбора...

вемете за трениор донадони... даите му време от две години... после ще видите добрата страна на футбола в българя

за последен раз казвам да се махне палячото божинов, този мушморок е вреден за футбола и особено за бг.

Мале докъде я докарахме. Нагли боклуци като лечков, боко тиквата, цецо апартамента да ни занимават с глупостите си по цял ден - телевизия, радио, интернет и къде ли ще не публикуват тези смотаняци.

туи лечков много го е яд на бербатов.вярно че беше добар играч,аз сас радост и нетарпение сам чакал мачовете тогава,защото лечков,балаков,костадинов,стоичков,иваило йорданов бяха нестандартни играчи и беше удоволствие да ги гледаш.обаче не е нормално да влезеш вав футболня саюз и вместо да гледаш доброто на отбора да трагнеш да се мериш с наи-добря ни футболист в момента-бербатов.защото се видя че не бербатов е проблема на националня,а просто на човека му писна да играе с тези некадарници и накрая да отнася наи-много псувни и критики от "доброжелатели" като лече.един голям спортист,тои е голям не само на терена,а и като личност.при големя спортист няма злоба,няма язвителност.а това което лечков направи-да трагне да се сравнява сас бербатов:тои какво направил,бербатов какво направил-това говори че лечков е един много добар футболист,обаче сас кална душица.и г-н,лечков,вярно бяхте футболисти,обаче като сте трагнали да се сравняватес бербатов,момчето поне не е правило банка сас вече покоини силови босове и не го сварзват сас бандюги като димитар дямов.а сащо и си печели парите савсем честно и пред очите на целя свят,а не се вре в дарявните пари.като си бил голям футболист да беше играл в милан или барселона и да беше изкарал достатачно пари за да няма нужда да захлебваш от общинските. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до кога сулио и пулио ще се прави на велик в тая дурява. тоя трябва да е в затвора и не мога да разбера ако е вп на бфс как така не гледа мачове? какво гледа? канала планета???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бе, лечков не е лузер, той е пълен нещастник. Той даже не е смешен, той е жалък. Още помня жалките му напъни след световното да избяга от Хамбургер и да се продаде по-скъпо на някой отбор демек да се осребри след успешното представяне на България. Жалка картинка: в Хамбургер го боготворяха, беше звезда, а той се сърдеше, че не го пускали да иде в друг отбор, а то никой не го искаше. В България също го боготворяхме и толкова лошо впечатление ми направи циганията му тогава. А след като стана кмет съвсем изпростя и падна до нивото на мутра - бивш спортист. Пълен нещастник... много правилно се е изказал колегата по-долу: иска за един ден в гората да е цял живот на софрата и няма засищане пустата му лакомия за власт и пари.

Този крадец няма право да говори аз съм от Сливен от където е и "великия футболист". Направи града като след бомбардировка и има наглоста да говори, че и пак да се кандидатира за кмет. Защото сигурно е много хубаво да бъркаш в кацата с меда. И като говори за лузъри нека си спомни кой от контрактите си в чужбина е завършил с достййнство и не е бил изхвърлен. Явно му е къса паметта.

нещастник и боклук

Бива нахалство, ама това е прекалено. Даси вице-президент на БФС и дори да не гледаш мачове на националите, да не следиш какво се случва?! Че за какво го държи там перуката?! Всички да ги махат!!!

Освен, че е известен с един феноменален и важен гол, Данчето е известен и с корупцията в град Сливен. Скоро освен, че ще краси плакатите в родният си град, ще блести и в Сливенския затвор