Бербатов титуляр срещу Евертън?

Димитър Бербатов за първи път през сезона може да започне като титуляр във Висшата лига при съботното гостуване на Манчестър Юнайтед срещу Евертън, прогнозира вестник "Express".

Обратно в новината

Коментари - Бербатов титуляр срещу Евертън? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да му се даде шанс срещу Евертън, за да видим колко струва тая госпожица :)

Каквото и да се случва, моралните победители са Станка Добрева и отборът по художествена гимнастика. За тях почти не се пише, но те са истинското олицетворение на спортните успехи, на куражът и решителността. А Вие тъгувате за Бербатов - този Бербатов от контролата със Сърбия, който Ви гледа от високо, който разруши емоцията в Тотнъм за да сбъдне мечтата си. Дайте оценката и подкрепа си за Петър Стойчев, Станка, за Веско Топалов, за Данчо Йовчев. И поклон пред най-великия спортист на България - Дан Колов.

Дано играе Митко. Пожелавам му успехи. Според мен Евра трябва да играе, също и Нани, Гигс, ама не знам какво ще реши Фергюсън. Мъчно ми е, заради унижението, на което бе подложен сър Боби Чарлтън, както и привържениците на МЮ от 1:6.......

Каквото и да реши несъра,Бербатов е морален победител над тъпите дългокраки!

Най-добре е Фъргито да пусне Муриньо.

е-е-ех,мечти-и!!!

бербата е мишка

а ти си плъх!

Пък ти си бълха

Пък ти си акото на бълхата.

големи сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

давай Митко, с теб сме; с изключение на група малоумни хейтъри, опитващи се да бъдат интересни, България ти се възхищава!

+ 1 Дано, обаче знаеш ли какво ще реши Сър-а?!

+2

+3

+4