Бойкот срещу Симонович в ЦСКА

Играчите на ЦСКА скочиха на Драголюб Симонович, който стана основна фигура на "Армията" след освобождаването на Милен Радуканов, пише "7 дни спорт".

Обратно в новината

Коментари - Бойкот срещу Симонович в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно не мога да разбера защо когато някаде нещата вървят добре , кадърните хора които са допренесли за това бъдат гонени а некадърните се показват и вси4ко запо4ва от на4ало , наистни немога да разбера собствниците какво искат ...?????

Къде го намериха този алкохолик незнам...

Краставите магарета се намират и през девет баира! /Титан и Симонович/

Руиз

Ненормална работа. Махат един успешен треньор и настава хаос и то точно реди дербито с Левски.

А цесека умре, але, алеееееееееееее!

ТЪПАНАР!!!

От Левски съм но ще си кажа мнението: Ей за това не сме държава, нямаме капка себеуважение. Махат определено успешен треньор българин и на негово място - твърде спорен сърбин при това пияница. Това в Сърбия никога няма да се случи !

Той Дуци затова не е треньор в Сърбия

нека изчакаме мача със стадото и тогава да говорим... писна ми да слушам и чета говежди статии за ЦСКА !!!

Абе, прасе това ви бе един от най- добрите треньори в последните тодини, затова ще паднете и то с радлика от лвавината!

Абе ти си гледай рензо, за нас не бери грижа.

Факт е, че разкарахте Радуканов - информацията за това пак ли бе "говежда"?! И сега като се "нахендрихте" пак говедата са ви виновни! Защо не си намерите президент, дето да не си пере "мръсните чорапи" в "пералнята" ЦСКА?! При нас е същото - гледам ги Батков и Гонзо и ми идва да им "откъсна главите", но не мисля, че те са "свине" дегизирани като "говеда" и не плюя по ЦСКА заради това, че съсипват Левски - явно на някои хора им е сбъркан мозъка! ПС - странно и дори глупаво е, че самите футболисти - настоящи и бивши на ЦСКА и Левски са си близки и между тях няма омраза, а има толкова крайни фенове, който се вживяват все едно от това им зависи живота!

Много точно казано!Бих се радвала да познавам човек,който мисли по този начин!Браво!

Кажи го направо-всички тези крайни фенове са тъпанари! Вместо да се кефят на футбола те се карат и бият! И то за този смешен продукт, наречен БГ футбол!