Остров, по-малък от София, ни задминава по футбол

България ще стиска палци на бойкия тим на Хаити в тежките контроли срещу отбора на Антигуа и Барбуда, които му предстоят през ноември.

Обратно в новината

Коментари - Остров, по-малък от София, ни задминава по футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черна гора може да не е остров ,но е по-малка няколко пъти от София.

Разрухата почна от крадеца Батето - а като умря му се кланяхте като на бог

Гатанка: Роден в Англия, израснал в Бразилия, умрял в България. Отговор: (футбола)

... и държава , по-малка от българия, ни задмина по доход на глава от населението - Люксембург. Може да няма футбол, но има доходи!...

а то да баше само люксембург. ма хората мислят и се развиват.

Самите думи "футбол" и "България" да несъвместими в едно изречение.

Управата на БФС постигна нечуван успех , накараха българина да не се интересува от футбол. 600 човека на официален мач - и то повечето официални лица и роднини. Това и КНДР - не успяха да направят. Вече спокойно могат да си въртят далаверите и никой да не ги гледа, защото на хората вече не им пука. Думата футбол стана синоним на некадърност, простотия, алчност, самочувствие без покритие и далавери за милиони. Айде да ни е честито "компетентното ръководство" на БФС. И чакаме "новите върхове" в изявите им.

"Пред нас минават футболните титани Ангола, Канада, Ел Салвадор, Йордания, Замбия, Финландия, Латвия и Гвинея. " :D много добре казано...

я стига с тоя футбол!!!

Браво, давайте все в същия дух, момчета, явно това е тактиката, скоро всички ще ни подценяват и тогава ще ги смачкаме изненадващо.

вива антигуа и барбуда! на абордаж срещу корабите "син сити" и "биад" ... и не взимайте пленници от чалгарите - екипажа на черната перука!

С плешиви комплексари не се гради футболна страна. Докато Лечков, Перуката и синчето им НикитУ, са в национала, все така ще сме.

ей, комплексар, какво общо има ники, който е един от най-добрите вратари в Европа с баща си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.