Коментари - В Англия: Егоизмът на другите дразнеше Бербатов | corner.dir.bg
назад

В Англия: Егоизмът на другите дразнеше Бербатов

Любопитна оценка получи Димитър Бербатов от официалния сайт на Манчестър Юнайтед за представянето си при успеха с 2:0 над Оцелул на "Олд Трафорд" в двубоя от Шампионската лига снощи.

Обратно в новината

Коментари - В Англия: Егоизмът на другите дразнеше Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 22

Не само да им ръкомаха,но и да ги шамаросва и бие шутове в гъза?!Тези малоумни недоносчета му правят на пук,за да го унижават!САФ го пуска от няма накъде,за да го унижава чрез съотборниците му,които са инструктирани от него да не му подават!Мръсни тъпи англета!

Бербатов е уникален футболист.В МЮ просто не могат да го исползват-играят различен тип футбол.Много скоро ще се види колко струват...наченките са видни и сега.

Щом играят егоистично значи Фърги поощрява това. Вярно, че скоро критикуваше Бербо, че не е подал на Нани, но очевидно него го мери с друг аршин. Лошото е, че Бербо не вкара положенията си, макар да е нормално да спадне формата и увереността му като не играе.

Много е паднала формата му От няколко мача на сам се вижда, че не е на ниво.

Оуен има 5-ца или 6 -ца ?!! Ама не знам с коя част на телата си пишете?

Аз пък се чудя Вие с коя част от тялото си четете? Или коментирате преди да сте прочели. Не виждате ли, че оценките са различни понеже са поставени от различни списания и агенции?

За съжаление съм съгласен с richi. Бербатов е в слаба форма, и това непрестанно ръкомахане от негова страна и каране на съотборниците му създава не добро впечатление и сред футболисите, и сред ръководството и зрителите. Примерно беше особено дразнещо за мен, че се нервира на ДеХеа предния мач, че не го намери с шут от ръце към противниковата врата, при положение, че Бербатов изобщо даже не е опитвал дълъг висок пас от години.:) Поне аз не си спомням да съм го виждал. Има 2 гола за целия си престой с глава, а е единствения им висок нападател. Разбирам, че опита и годините му са вероятната причина да чувства нужда да наставлява съотборниците си. Но той нито е капитан, нито играе поне на нивото на останалите, играе и рядко.

Всичките коментари са написани от хора, който не са изиграли нито един мач на голям терен и не са наясно как точно се играе футбол. По отношение на идиотските ви коментари за слабата игра на Бербатов смятам, че Рууни игра значително по- слабо.

ти маи не си гледал мача вчера. точно рууни не беше по слаб от бербатов. може това да кажеш за нани, фердинанд, еванс, та дори и андерсон, но рууни беше доста по добре от бербатов. рууни завърши мача с 87% сполучливи паса и покри близо 10км. сега може да ми кажеш че само с тичане не става ама без да тичаш пък изобщто никога няма да стане. бербатов ми харесваше преди но сега само ръкомаха, а тои самия нищо кои знае какво не прави. ако си мисли че е наи добрият в отбора жестоко се лъже и дори това го прави глупак. пак направи два пропуска от пет шест метра и един от петнаисет. при единия от пропуските можеше да върне назад но не го направи, опита с външния да врътне топката при много малък ъгъл.

Туй не е егоизъм бе Митко, те като те знаят каква ливада си затуй не играят с тебе

пак ти си пе... в момента нама по добар от бербо.аи скоро нама да има. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахахахахаххахаааа ти или си луд или сляп или си бербатов

Отдавана съм се убедил, че Skysports не са много адекватни при слагането на оценките. Имам чувството, че гледад статистиките за продягани километри и който има най-много - Играч на Мача! Върха веше като определиха Благо Георгиев за най-добър играч на националния отбор срещу Англия в БГ, като Благо направи просто ужасяващо слабо предтавяне тогава....

Интересно е,че ако забелязвате най вече цветнокожите играчи не подават на бербатов дори когато е в удобна позиция.Той се чувства изолиран в атака и ако случайно попадне топката при него се опитва да направи нещо.

Я, забелязала английската преса нещото, което и за идиотите се набиваше на очи. Берба, за да се утвърди почна с пасове и асистенции за съотборниците, но това така и остана през годините неразбрано от шайката алчни за внимание хлапета. Само с Гигс се получава в МанЮ

Егоизмът, който наистина се набива на очи, постепенно превръща МЮ от отбор в шайка улични хлапета - без обща цел, с признат тартор и йерархия! За съжаление виновен е и прехваления САФ, който очевидно поощрява такова поведение!

Често се спъваше сам, в топката, беше изместван от траекторията си, забравяше топката на метър до него, стреляше неточно и пак не отбеляза. Това е стила на Бербатов !

Само не разбрах - Фил Джоунс каква оценка има 7 или 8. Малко четете какво пишете....

Ами Вие пък четете като пишете. 7-ца му е дал Sky Sports, a 8-ца - Goal.com. Така,че може да си изберете сам каква оценка има Фил Джоунс.

Ами чети , за да разбереш . Оценките са на различни медии , не разбра ли ?

Чудя се толкова ли няма една снимка, където да тича с топка в краката, ами все го давате като размахва ръце като диспечер .....

ти не разбираш от този спорт , драги ми чичо мунчо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.