Коментари - 17 смени за 12 сезона: Лудогорец направи пълен оборот и се върна към първия си избор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и баба ми да стане треньор на Лудогорец ще стане шампион с него, защото Домуса си купува титлите. Ама в Европа няма как да ги купи.

Домуса не купува нищо ,защото най малко титла може да се купи.Блъфове са и парите на ръкка на реферите.Там пристрастноста е от други мотиви,но отбора играе ли бие ако ще и цялото БФС да се струпа на стадионалСправка Лудогорец-Пирин 0:1,ЦСКА-София Локо ПД 2:2 и т.н. Той Илиян винаги когато падне от големите дсе съдиите му са виновни,но това е защото се взима на сериозно.Нищо пресилено нямаше снощи.Ама защо Панайотов бил изгонен?-ами защото направи втори жълт картон.Какво ,Илиан ще го отрече ли?Хайде да я взимат тая титла приподнатите и да мирясат Сега им е врамето след поредния ход на Домусчиев с назначението на Петев.

Ще цъфнат и вържат под ръководството на треньора, подложен някога на най-голямото унижение във футбола, да го съблекат гол феновете.

Да ги ЗАКРИВАТ... НЕ ни трябва футбол... Който иска, може да играе в квартала с познати.. И всякакви маймуни купили си - бразилски, американски или френски паспорт, да бягат обратно към Африка.

Много е трудно с Лудогорец да не станеш шампион. 11 поредни титли. Е Петев успя.

Много е трудно с Динамо Загреб да не станеш шампион. 11 пъти подред от 2005 до 2016. Е Петев успя, Загреб 2017г сдаде шампионската титла.

Наследниците по име на цар Ивайло , пунтират Абрамович !

на проектът от Разград му намаляха чувствително приходите,и започна съкращаване на разходите-първо най-големите,след това надолу по веригата;)Докато накрая се върнат към нормалното си състояние;)