17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а учените настояват, че се предава по въздушно-капков път. Затова уж се пази дистанция от 2 метра. А след това идва логичното решение да събереш здрави и болни в един хотел :)

Евала, шапка ви свалям !

Сега китайците да кажат че признават само китайските ваксини и тези с пфайзъри-майзъри и зенеки също в карантината.

Някакво кошмарно безумие е това!

Вдигат температурата на жабата. Отначало, ваксините са само за нуждаещите се и по свободно желание. После, ваксините са за всички по свободно желание. След това, ваксините са за всички и който не ще, ще стои в карантини и ще прави тестове. В последствие, ваксините са за всички и са задължителни и който не иска в затвора (на своя дом). Почти накрая, ваксините са за всички задължителни и който не иска бива насилствено ваксиниран. И най-накрая, тялото вече не е твое и могат насилствено да те ваксинират или кастрират или каквото пожелаят за общото благо и спасяването на планетата.

А накрая идва щъркела и те изяжда. Айде стига с тия фантасмагории.

Всеки човек има различен праг на проглеждане. Едни хора проглеждат когато сритат съседа. Други хора проглеждат едва като сритат тях. Мартин Нимьолер дори написа стихотворение за тези които проглеждат късно: Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори. Историята се повтаря. Хората знаят че историята се повтаря. Мислеха си че познанието на историята и законите и конституциите и правата на човека ще са достатъчни за това истрията да не се повтори. Но за съжаление, нито познанието, нито законите помогнаха за това, историята да не се повтаря. Историята се повтаря.