Коментари - 33-годишният Вавринка напомни за себе си и за кризата на Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мачкай Гришо,победа ,българи юнаци,нормално е Григор които е 6 да победиВавринка 225

Май е време Гришо да излиза в майчинство.

Тъпи кретени на дир бг, защо скатахте предните коментари. Пак ше пиша Браво кртен браво, успешно вървиш нагоре по стълбата която води надлу.

Тая година Гришо подходи стратегически правилно и отпадна рано-рано, преди да се нахендри пак на Федерер и да бъде унизен отново пред очите на цял свят.

Горкичкият Григор, много мъчно ми стана за него, дано бързо да излезе от тази криза.

Тоя папурчо няма да се оправи! Колкото - толковаЧ

Е това е вече прекалено,това момче не знае къде се намира.трупа загуба след загуба .всеки един малко по-качествен тенисист срещу него и гришо развява белия байрак.трагедия.

А стига с тоя разглезен Дришо бе! Този каунь,дето не уважава Родината си и себе си,като мъж го очаква само провал,насмешка и ....съжаление. Да му имам младостта,фацата,славата и парите,ама не акъла и вкуса към жените! Нещастник.. Стига сте го величали.

Тоя мухьо дето ми изтри коментара, нека каже защо, след като не съдържаше нито една обидна дума или цинизъм. Григор няма нужда да му адвокатствате, затова е на това дередже. Защо се опитвате да модулирате новините и мнението на хората?! Далеч няма да стигнете така. Абсолютни джендъри.

Не корете Григор. Той толкова може. Не може да искаме повече,защото няма как да надхвърли възможностите си. Нашият е №5 не заради титли,а поради други обстоятелства. Всеки,който разбира от тенис и е обективен няма да се изненада от загубата на Гришко. Драгиев (мисля, че той коментираш ) попита събеседника си, дали не е време да смени треньора си? Дали беше случайност..?.Да се настроим за следващия турнир, да видим какво ще каже за него нашият юнак.

Защо не е на първа страница? Няма да скрия удоволствието си! Имах период на отчаяние, че Бог не наказва родоотстъпниците, но сега всико е наред! Това момче от Монако, което отказва да играе за България и в България, плучава заслуженото си! Другият антибългарин Стойчев, беше изгонен от играчите си. Другият Казийски, вече никой не чува за него! Нека Григор, да продължава, да губи, докато не заиграе за Родината!

Радвам се ,че въобще имаме българин в тор-10 , той си знае какво му е. Надявам се да се оправи ,че само 2 000 точки от лондон го държат в топ 20 и декември като отпаднат защото няма шанс да се класира .....

до кога ще обсъждаме какво правят за България националните предатели кАТО БЕРБАТОВ КАЗИЙСКИ ГРИГОР които ще ни предадът за 5 турски лири а за 10 лири майка си и баща си

до кога ще обсъждаме какво правят за България националните предатели кАТО БЕРБАТОВ КАЗИЙСКИ ГРИГОР които ще ни предадът за 5 турски лири а за 10 лири майка си и баща си

до кога ще обсъждаме какво правят за България националните предатели кАТО БЕРБАТОВ КАЗИЙСКИ ГРИГОР които ще ни предадът за 5 турски лири а за 10 лири майка си и баща си

до кога ще обсъждаме какво правят за България националните предатели кАТО БЕРБАТОВ КАЗИЙСКИ ГРИГОР които ще ни предадът за 5 турски лири а за 10 лири майка си и баща си

а нашето момиче Вики се пребори да играе с Уилямс. Пу, да не й е уроки, хортувайте си тука - едно честито не написахте на момичето, е не е звезда нали...

... продължава пропадането и то няма как да е друго яче...!!!!!! С този "треньор" и с този "мениджър" Стоименов-Малеев толкова... Да си кажем истината - номер 3 в света бе максимума на посредствения вече Григор - това е истината...!!!!!!

Кризата на Григор е перманентна.

В България има само един тенисист и това е Адриан Андреев. Другите ще ме извиняват.

Никога не съм го харесвал и винаги съм бил критичен към него, но днес мислех, че Вавринка няма да е проблем за него. Но след този резил по добре да остави ракетата!

Вземи му ракетата ти и ни направи горди , че те гледаме. Колкото и да ни е приятен, неприятен и т.н. ние никога не сме имали толкова добър тенисист. Дай Боже да дойде друг, който да стане номер едно в света до тогава толкова......

Ху ис Андрейчо Андрейчев , какво спечели и кога?

1500 са точките от Лондон. И ще отпаднат ноември и пак ще е в топ 20. И аз не го харесвам много , но пък друг по-добър нямаме.

и не би въпреки кошмарния жребий. ама как познах в миналата тема.

Кара в насрещното с 360 точки в час! А зами се запри.

От как България пое европредседателството пълен провал за Гришо. Политиката хич не му се отразява добре.

Димитров е ТОТО милионер !

Тя засега прави впечатление на скромно момиче. Ама ако и тя почне да пери ръце като Икар и бардаковия живот, ще стане како Дришо...

Айди радвайти са, че на някой не му върви. До БГ казана няма дявол - ние сами си се дърпаме надолу и се радваме дори на това. Като сте болни и ви е трудно, като не ви върви - всички българи дружно ви се радват. То си е едно сладичко садо-мазо усещане - многу й хубаву.

Валвердо,Григор има нужда от психоаналитик,да излекува заешкотому сърце

Колкото - толкова. Като се има предвид, че въобще нямаме традиции, бази и масовост, пак добре. Пишете за младата ни № 1 - Виктория ли беше? Момичето тихичко, без медиен шум и псевдопатриотарство си напредва....

Няма Гаранти коза/овца,няма победа.

нашата гордост му трябват само тенисисти извън първите 1000 и да спрат да пишат за него

той винаги е от страната на булката...по лесен за предвиждане от него няма!

не всеки е хванал ракета от момента, в който е бил висок колкото нея и не всеки е печелил Уимбълдън при младежите и сравняван с легендата Федерер. При това положение е задължително да биеш 225 в света ако ще той да е самия Федерер! Вдеваш ли за какво иде реч? Говорим уж за огромни възможности, а на практика представянето е на 1 % !

Може би Шерзингер му изпива...силиците...

Каунчо, я си гледай селфитата, маникюра и ромката, а не се занимавай с несвойствени за теб неща като тениса.

Не е криза, а нормален месечен цикъл.

Аз ако съм на мястото на треньора ще му бия един шут в г.за , ще си хвана пътя , а той да върви да се търкаля с разни бабички и тем подобни като не знае защо е на корта.

и с какви постижения е досега той? Григор е в някаква криза, но не трябва да се правят непрекъснато драми от това

Добре се представя, да, ама доста пресилено сте се изказала! Дано един ден да стигне ранкинга на батко си Григор, че и да го размине!

Ще ме прощавате, но на същата възраст Григор е бил с титли от два турнира на Големия шлем и доста по-напред в класациите за юноши и е считан за явление в световния тенис. За Адриан се шуми в България ,но за сега резултати почти няма, така че да не слагаме тигана, когато рибата е в океана. Дано да е здраво момчето да се труди упорито и развива таланта си има време ще видим за какво иде реч до момента приказките са по-големи от действителността.

А, ти вдеваш ли за какво иде реч ? Всеки си има врърхове и падения, но си мисля, че и това до тук което постигна е похвално. Едно време се подиграваха с Петър Попангелов в края на кариерата му и му викаха Попадналов, но от както е слязал от ските за наш скиор чуваме по време на олимпиада, защото имаме квота да се пусне някой и стискаме палци да не се пребие.

В началото на тази година, от как Гришо се "разболя" и отказа да играе на турнира в София поради стара травма, за да се съхрани за предстоящите по-реномирани и висоо платени турнири - нещо не му върви играта. Съвсем скоро ще му се наложи да започва турнирите от първи кръг, или квалофикации

да сменя бабата, дето опъва, иначе няма да му тръгне