17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено във вратата пазена от Перуци!

Чист вратарски гол! Перуката не беше пласиран правилно!

Абе айде стига сте говорили глупости

територията играе с червени фланелки - винаги губи !

Явно не си гледал мача с немците от '94...

Ние после им го върнахме 94г

мммм , вторият гол на Марадона срещу англичаните 86-та !!! Добре беше за него че го вкара , че да размие малко вниманието от първият ( с "Божията ръка" )

Гола не е вратарски а и Мокета където и да беше освен до лявият дирек нямаше как да спаси .В интерес на истината , трябва да се признае че Мокета беше все пак някакъв вратар ,за разлика от тоя контейнер малката Перука който е торба с екскременти

Голът на Марадона е по-хубав

Преди десетилетие-две в Англия 3-те най-силни отбора бяха Ман Ю, Арсенал и Ливърпул - всичките с червени фланелки. Байерн в Германия. И така нататък.

Да, голът на Марадона е най - хубавият, но мен ме кефи най - много тупалката на Едер срещу СССР на световното през 82-ра, ако не се лъжа. Тогава Дасаев въобще не реагира.

Може с тая статия да му намекват нещо.

Негрете има издигнат паметник в Мексико в чест на този гол

На кого друг, ако не на Боби Михайлов да му вкараш най-красивия гол? Браво Боби, браво Михайлов. Вратарски гол, неправилна преценка и от там неправилно пласиране.

тогава все още Левски и ЦСКА бяха бели отбори :)

Дир.ник.бг е продажен антибългарски, проруски сайт. Позор сте.

Тогава бяха - Витоша и СРЕДЕЦ

И един от головете на Игор Беланов срещу Белгия -86

Нищо особено не е гола, не знам как ги правят тези класации. Тогава направихме един добър ма в началото срещу Италия и до там. Е, ‘94 год, бяхме много добри, но съдиите ни прецакаха.

Дирници,вие сте нещастници! И антибългари! Руски клозети!