42 ареста след мелето в "синята" агитка

Грозните сцени завършиха със задържането на над 10% от гостуващите фенове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става , като са свършили парите от черепа. Стават нервни и се бият помежду си.

Направете 2 клетки и лафка между тях :)

Лафка с бял прашец, ама горките няма пари дубайските траншове са намаляли.

Майничките не бяха точни! Требваше да проявят уважение към достойните!

Прав бе един от авторите. Не може да имаме български отбор с 8-9 негри по терена. Вън от страната. Пардон, не негри, а те бяха 8-9 от едния отбор. От другия не говоря.

Tази вечер на протеста на "младите" на Орлов мост ще са с 42 "младежи" по-малко!

Ще са 42 провокатори, сътрудници на МВР по-малко ...

Говедата в Европа с кого играят и докъде стигнаха? До Горно Надолнище и Долно Нагорнище... И без друго, съвсем скоро УЕФА ще ги прати именно там, в окръга... А за Европа - само през крив макарон, поне още 10 години, докато изпълзят от окръга, през зоната, Б група, и ако някога стигнат пак до елита, поне още 5-6 години ще почакат докато пак съдиите им уредят предно класиране...

Не са виновни момчетата . Толкова си им ги слушат главите и гънките им не са дълбоки . Не ги съдете и не наричайте отборът им - евроидиот . Толкова си могат футболистите им . Все някой трява да ни разсмива .

А къде е отборът на селските идиоти с четири букви? Не умря достойно: след дълги години поляга не на Литекс, накрая и емблемата им взеха. И сега селските идиоти страдат от шизофрения кой точно е с правилните 4-ри букви?

Просто нямаше начин говедата да не измучите тъжно нещо за ЦСКА. То това ви и остана едничка радост с вашия клоунски отбор - мурвите на Пеевски.

Каквато държавата такава е и агитката ...

Футболът е зрелище за безделници, гамени и готованци вкъщи. Затова трябва да се забрани! Четете книги, поговорете с жена си, направете нещо заедно с децата си, вместо да лршперите пред телевизора, псувайки и лочейки бира!

Аз псувам и лоча бира, докато играя компютърни игри, а комшията, когато си ремонтира таратайката. И тези дейности ли трябва да се забранят, че да си морално удовлетворен?

А дали вече не са пуснати ... щото кой ще прави довечера провокации на "Орлов мост"?

Нормално. То за това им викат говеда. Защото се държат като животни.

Кога и у нас ще почнат да ги съдят по бързата процедура. И поне 3 години забрана да посещават стадиони. И солидни глоби за щетите

Има да чакаш ... И като ги осъдят - какво ... после МВР да си търси други провокатори за протести ли? Тези са вече обучени, ошлайфани и не взимат много.

Закривай, този отбор и плиткоумните му фенове не заслужават името на апостола.

Бойко е виновен. Оставка.

Нали трябваше някак да ознаменуват юбилея, в който си заработиха името "идиотите на европейски футбол".

Само едно тъпо говедо може да се сбие с друго тъпо говедо. Като искате да се биете идете в някоя махала или пред парламента, свършете нещо полезно в тоя живот

Те пред парламента ходят ... за да провокират с бомби ченгелите, срещу някоя кинта за бира и бело ...

Като на терена никого не могат да бият, поне на трибуните!

И на терена срам, и на трибуните срам. Сигурен съм обаче, че все ще изпълзи някой рогатник със сетни сили да измучи нещо за ЦСКА.

И преди и сега ЦСКА е кочина

42ма арестувани от славната ви агитка, рогатник. За бой ПОМЕЖДУ СИ. ЦСКА била кочина, а?

Здравейте, Смятам, че е крайно време всичко клубове, които носят имена на национални герои да бъдат прекръстено. Не може да се петни името на Левски, от такива лумпени.

И разстрел. След прекръстването.

Здравейте, да се закрие и спортният клуб на армията, не може некакви чернилки да се наричат български армейци!

Говеда.......