17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наште тарикатчета действат! Гришо си шпори лолчето, а Дани Петканов спешно гепса "девойката" Дениз Хайрула под ръка......Кое ли е по-по-най за случая? И като новина по-интересно за Балканите?

Защо ли ми се струва, че е аутист?

Какъв тутан испански сиганин печели във Франция ония му пускат шото им прави реклама на Баболатите.

И тримата са най-велики по своя си начин. Ноле има най-добра психика, Федерер дава най-добър пример на корта, а Надал е непримирим.

Надал е най напред!

Ама няма финалния турнир. За разлика от Григор.

Аз бих добавил и за своето си време.

Надал е гений,Федерер е великият маестро,а Джокович е гигант.И тримата никога няма са бъдат достигнати по трофеи и величие.

Надал е напред в по-важната класация - спечелени турнири от големия шлем Така че Рафа е пред Джокович.Не че Ноле е на по-ниско стъпало , но такава е статистиката от класираня. Един турни от серията 250 или 500 не се сравнява с турнир от големия шлем.

Аз ако съм на мястото на Надал, нямаше да играя и ден повече, след като съм разбрал за контузията си....пари има, бих предпочел до края на живота си да ходя що-годе добре и да се наслаждавам на живота, вместо още 2-3 години да играя и после 20+ да куцам.

В Мастърсите Ноле е най-напред. В титлите от Шлема Надал е първи. А от Финалния Мастърс Федерер е първи. Поделено и между тримата.

Говорим за турнири АТП 1000, не за по малките

Рафаел Фалос, ka3ax.

За мен вече и тримата не играят за парите, а за смата игра. Дано можем да ги гледаме още и тримата

За тва си архимандрит- клатикурец, а не спортист.

Надал, разбира се, особено непримирим като се надруса с химия, която странно как никой не хваща. Иначе УАДА, МЪДА, ГЪДА и всякакви ВАДИ се насират да плюят по друсаните! Мамка им фашистка.

Интересно защо никой не е направил независим тест за дрога и допинг на очевАдно напомпания с химия Надал. Може да е бил добър преди 6-8 години, сега е парцал на системи. Но всякаквите измекярски междуранодни НПО, наричащи се федерации и асоциации, си затварят очите за това. Помиярска измет.

Докатао злобните се назлобеят, талантливите печелят! И му дреме на гърба на Надал какво мислят дребните завистливи душици! Когато става въпрос за много пари няма кой да си затвори очите за допингиране! Дори и за най-великия! Елементарно, Уотсън!

Като тримата тенори!!! Празник е да ги гледаме и тримата! Майната й на злобата! Наслаждавайте се на играта!

Джокович е завършвал годината- като НОМЕР 1- общо седем пъти, Сампрас- 6 пъти, Федерер- 5 пъти... а Надал- и той само 5 пъти.. И Надал НЕ е печели финалния турнир за годината между най-добрите 8 играчи в света... Надал има още за какво да играе и да спечели...

Нека добитъка да почне да зоби сега!

Испанеца е краля но бога е Джоко

Джокович и Федерер никога НЕ са печелили Олимпийската титла на сингъл.

Рафаел Надал е над всички.

Няма талант приятелю, а качествен злоб!