17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рафаел Надал е над всички.

Испанеца е краля но бога е Джоко

Нека добитъка да почне да зоби сега!

Джокович е завършвал годината- като НОМЕР 1- общо седем пъти, Сампрас- 6 пъти, Федерер- 5 пъти... а Надал- и той само 5 пъти.. И Надал НЕ е печели финалния турнир за годината между най-добрите 8 играчи в света... Надал има още за какво да играе и да спечели...

Джокович и Федерер никога НЕ са печелили Олимпийската титла на сингъл.

Интересно защо никой не е направил независим тест за дрога и допинг на очевАдно напомпания с химия Надал. Може да е бил добър преди 6-8 години, сега е парцал на системи. Но всякаквите измекярски междуранодни НПО, наричащи се федерации и асоциации, си затварят очите за това. Помиярска измет.

Докатао злобните се назлобеят, талантливите печелят! И му дреме на гърба на Надал какво мислят дребните завистливи душици! Когато става въпрос за много пари няма кой да си затвори очите за допингиране! Дори и за най-великия! Елементарно, Уотсън!

Няма талант приятелю, а качествен злоб!

Аз ако съм на мястото на Надал, нямаше да играя и ден повече, след като съм разбрал за контузията си....пари има, бих предпочел до края на живота си да ходя що-годе добре и да се наслаждавам на живота, вместо още 2-3 години да играя и после 20+ да куцам.

За мен вече и тримата не играят за парите, а за смата игра. Дано можем да ги гледаме още и тримата

За тва си архимандрит- клатикурец, а не спортист.

Надал е напред в по-важната класация - спечелени турнири от големия шлем Така че Рафа е пред Джокович.Не че Ноле е на по-ниско стъпало , но такава е статистиката от класираня. Един турни от серията 250 или 500 не се сравнява с турнир от големия шлем.

Говорим за турнири АТП 1000, не за по малките

Надал е гений,Федерер е великият маестро,а Джокович е гигант.И тримата никога няма са бъдат достигнати по трофеи и величие.

Като тримата тенори!!! Празник е да ги гледаме и тримата! Майната й на злобата! Наслаждавайте се на играта!

Надал е най напред!

Ама няма финалния турнир. За разлика от Григор.

В Мастърсите Ноле е най-напред. В титлите от Шлема Надал е първи. А от Финалния Мастърс Федерер е първи. Поделено и между тримата.

И тримата са най-велики по своя си начин. Ноле има най-добра психика, Федерер дава най-добър пример на корта, а Надал е непримирим.

Аз бих добавил и за своето си време.

Надал, разбира се, особено непримирим като се надруса с химия, която странно как никой не хваща. Иначе УАДА, МЪДА, ГЪДА и всякакви ВАДИ се насират да плюят по друсаните! Мамка им фашистка.

Какъв тутан испански сиганин печели във Франция ония му пускат шото им прави реклама на Баболатите.

Защо ли ми се струва, че е аутист?

Рафаел Фалос, ka3ax.

наште тарикатчета действат! Гришо си шпори лолчето, а Дани Петканов спешно гепса "девойката" Дениз Хайрула под ръка......Кое ли е по-по-най за случая? И като новина по-интересно за Балканите?