8 треньори за 9 кръга: Как родният футбол стана рекордьор по уволнения

В никой друг шампионат не уволняват със скоростта на родната Първа лига

Обратно в новината

Коментари - 8 треньори за 9 кръга: Как родният футбол стана рекордьор по уволнения | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Цели 8 треньори загубиха работата си в родния "елит"..." Само Перуци е вечен.

Нормално. Който не си върши работата, за която му плащат, трябва да бъде разкаран. И аз ако само правя загуби за компанията, ще ме разкарат

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------- https://marketl.ink/biocom

Само че ако на твоята позиция са сменени няколко човека за кратък период от време това показва, че проблемът е в тези над теб. Как пък в ЦСКА, Берое , Ботев Пд все се падат лоши треньори, а шефовете са ОК?

По-добре щеше авторът на статията да беше научил какво означава думата "оксиморон". Защото думите "България" и "футбол" са пример на точно такъв оксиморон.

И по това ли сме първи?

Германия уволни треньори си - за първи път в историята на националния им футболен отбор. Иначе пишете точна, че това са числа, а не цифри (символчетата от 0 до 9). Разликата е като между думи и букви. Когато кажете 16, това е число, съставено от цифрите 1 и 6. Тотално се бърка навсякъде.

В Левски няма смяна на треньори?А В Лудогорец,а в Локо София,а в ЦСКА 1948,а в Пирин,а в Ботев Враца? Да не говорим за Националния отбор.Там що треньори се изредиха и предстои смяна и на сърбина .Значи вината е на БФС,но затова нищо не казваш?

Само перуката и сие са вечни!

На говедата Великият Мърльо още ли им е треньор?

се играе тука, повече отколкото какъвто и да е футбол и то без да им пука. На тях тотото им е основно занимание, футболът между другото. Треньорите са нужните парцали, с които да се забърсват неудачията, които възникват от играта на тото в резултатите.

Ама то имало БГ футбол ли? Не знаех.