17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не я докосна, не съм сигурен че даже искаше да я одари, а просто направи движение с главата. От далече всичко изглежда по един начин, но отблизо и на забавен кадър се вижда съвсем друго... Ясно е че мършата симулира, но е тъжно че тълпата овце веднага почват, расист, съдист, насилник, сексист, разпънете го на кръст, смажете го, уволнете го.... Бахти цирка е в тия медии особено в социалните... Пълно е с псевдо философи и фейк моралисти

Когато основите са грешно построени всичко се срутва. В спорта (конкретно във футбола) има адреналин, спортен хъс, агресия, желание за доминиране (разбирайте го желание за победа). Всичко това е част от мъжката природа. И това е нормално или поне беше. Някои хора обичат по-агресивни действия на терена, други по-малко. Справка: английските фенове и не само. В спорта има правила. Понякога те се нарушават, също като в реалния живот. Смесването на спортните "екипи" (конкретно: футболисти, треньори, съдии\ки) води само до едно нещо - феминизиране на спорта. Това дали е добре или не е след време ще се разбере. Съдиите (централни, странични) в историята на футбола са отнасяли много пъти физически съприкосновение с футболисти, треньори и фенове. Просто това се случва. В коментарите някой беше написал, как този бил посегнал на съдийката само, защото била жена. Пълни глупусти! Това се е случило, защото в дългата история на футбола, подобни случки са част от играта. Проблемът не е, че трябва да се оневиняване насилието, а че не трябва да се слага акцент върху пола. Кой разбрал, разбрал.

Не я докосна дори. Факт е, че опита оначе. А тъпата овца добър театър изигра, доколкото си спомням това също се наказва.

но и в това не съм сигурен, че е опитвал - някак странно си врътна главатапокрай нейната

Няма значение дали са мъже или жени и дали е успял да я удари. Треньора и съдията би следвало да са водещи фигури с държание за пример. Насилието е недупостимо.

Все пак първо тя влезе във физическа разправа.

Тая добре го изигра, баси симулантакта :D

Е, те това наистина е ситуация при която и двамата замесени са виновни... но пък вместо комплексарката ще изкарат че мъжат, на когота съдийката вика с пълно гърло думички които само една жена може да измисли за да те изкара от нерви, е виновен за това че е взел съдийката за мъж;)

Малко е сексистко това! Тоест удряш мъж или жена, но не и просто човек.

Този бастун май наистина не успя да я удари, но само заради факта че се опита да го направи заслужава това, което получи!

комплексар нещастен. Смел е само, защото е жена

сам

смел е защото е жена?? той ли ?