Агентът на Роналдо изригна срещу "Златната топка" на Меси

Това е несправедливо, отсече Жорже Мендеш и нажежи страстите преди Ел Класико

Обратно в новината

Коментари - Агентът на Роналдо изригна срещу "Златната топка" на Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси е измислен герой, който впечатлява само когато играе в Барса. Иначе е пълен футболен провал ....

Личи си, че не си в час. Човек написал подобно нещо или изобщо не разбира от футбол или е ултрас на отбор, който Меси редовно наказва или е фен на най-големият конкурент на Меси за индивидуалните трофеи. И най-тъжното от всичко е, че пишейки това, ти много добре знаеш, че е само хейт и Меси е най-добрият за всички времена, колкото и да ти е трудно да го признаеш. Съжалявам те, че пристрастията ти ти пречат да се насладиш на това, което Меси прави на терена. Той не е вечен и едва ли ще гледаш някога отново друг като него. Ако си истински футболен фен не може да не го харесваш, той носи футбола в себе си. "Измислен герой"?! За Меси звучи смехотворно. Колко да е измислен демонстрирайки високо ниво толкова години поред? А запознат ли си по колко гола бележи? А запознат ли си колко асистенции, успешни дрибли и създадени голови положения има? А запознат ли си на кои отбори най-много бележи? А знаеш ли, че почти след всеки мач в който играе напоследък той се оказва счупил някой рекорд? Като го наричаш футболен провал ясно показваш, че природата е претърпяла провал в опита си да те направи интелигентно същество.

смотаняк

много ясно , че ще избухне. Ще избухне като вулкан - колко пари губи от това ...

Меси въобще не заслужава Златна топка. При едно справедливо класиране, трудно ще намери място в десятката

За футбол всяко класиране започва от второ място, първото е 1000% за Меси. Но за гел и капризи наистина Меси не може да влезе в десятката.

Златната топка е индивидуален трофей. Меси има впечатляващи индивидуални качества и постижения през последните години. Дори и отборът му да не успее да спечели всеки трофей, неговото представяне и влияние му върху играта са впечатляващи. Той преобразява отбора. Без него Барселона изглежда посредствено в повечето случаи. В този ред на мисли няма по заслужил от него. Е ако ще сме пристрастни един ще каже Ван Дайк, друг Роналдо, трети Салах. Много добри футболисти има, но Меси е само един!

Абе, престанете да изригвате бе, неграмотковци,оповръщахте света, каквото е значението на "изригва" за човек.

Вероятно - повръща.