Агенти под прикритие ще следят за расизъм сред публиката на България - Англия

Хората на FARE ще говорят английски и български и ще имат пряка връзка с делегата

Обратно в новината

Коментари - Агенти под прикритие ще следят за расизъм сред публиката на България - Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, нали затова е стадион - всеки да си крещи каквото си иска. Запалянковците не изказват официални позиции от трибуната на Парламента, а личната си просташка позиция с викове и крясъци. Кой им обръща внимание ? Айде стига вече !

Вече прекаляват с това насаждане на уж расизъм. Ами, ако на стадиона не си изкараш стреса и нервите, като напсуваш някого на майна, или на нещо цинично, то защо въобще ходиш на мач? Нима, ако кажа, да ти е.а мамата циганска, това е расизъм... Айде, стига, това не е опера, а футболен мач!!!

Кой ако не българи ще предадат българите? Явно англичани,които знаят български, никога няма да се захванат с тази долнопробна работа предателството.

Лесно ще ме познаете: ще изглеждам като инспектор Дюдю и ще нося шапка с българския трикольор с дупка отпред, а зад дупката - малка камера. Ще се оглеждам като любопитен скитник и ще се ослушвам като прасе в тикви. Отвреме-навреме даже ще подвиквам "ей, печка!" - за провокация демек, така де - нали затова са ми платили.

„Десет малки негърчета похапваха добре, задави се едното, сега са девет те. Девет малки негърчета до късно поседяха, заспа едното непробудно и вече осем бяха. Осем малки негърчета пътуваха из Девън, едното там остана и върнаха се седем. Седем малки негърчета сякоха дърва, съсече се едното, остана без глава. Шест малки негърчета гощаваха се с мед, жилна го пчела едното – ето ти ги пет. Пет малки негърчета правото увлече, едното стана съдия и четири са вече. Четири малки негърчета поеха по море, заплесна се едно и три са само те. Три малки негърчета с животните играят, мечокът смачка там едно, та две са най-накрая. Две малки негърчета подскачат край водата, едно издъхна на брега – такава му била съдбата. Едно малко негърче останало само, обеси се и ето вече, че няма ни едно.“

Явно посещаемостта на този мач рязко ще скочи. 50% расисти и 50% агенти.

Агентите не могат да се разпознаят по никакъв друг начин освен по цвета на кожата. Тя е по-тъмно зелена.

по-големи расисти от английските фенове ? Колко мача са следили и спрели там ? Ще прекратят ли мача в София, ако същото направи английски фен ?

2019-10-10 10:20:18 Млъкни бе, расист (нерегистриран) Не знаеш ли, че и тук те дебнем? ---- расизъм? Аз не харесвам ягоди и малини. "Расист" ли съм към ягодите и малините, просто защото ... не ги харесвам? Да си "всеяден", т.е. да харесваш и да обичаш "всичко и всички",, значи просто НЯМАШ ВКУС! Той ти е изтръгнат от природата! Вкусов индалид си! И има само едно животно, което яде буквално всичко - СВИНЯТА! Тя лакомо поглъща всичко, което и хвърлиш копанката, доволно грухти, че е напълнила търбуха! Да де, ама повече хора (за радост) - имаме вкус , а значи няма как да харесваме "всичко и всички"!

Такава полицейщина немаше и при бай Тошо

Системата вече НЕ владее умовете на мат'ряла, както "боговете" обичат да наричат "овцете"!

Аз най-отговорно предлагам да се започне с провокациите към гостуващия тим още от тунела, но да ги викаме и обиждаме на черногорски диалект. Даже бананите дето ще летят да са от черногорскиа пазар, с надписи черна гора. Като напуснат терена ингилизите ще имаме служебни 3 точки, а на черногорците ще им присъдят служебна загуба за расизъм и пак ще сме напред с още 3 точки. Така, с 6 точки напред и без игра нашата гарнитура ще оглави групата...

Какво значение има за нас, колко седалки ще са "затворени"? И без това стадиона обикновенно е почти празен. Вярно че сега играе Англия и има разни фенове. Но с този цирк не заслужават никой да отиде на стадиона. Да стоят англичаните, тези от FARE и това да е. Сега все едно предизвикват да има изцепки. Виж ако им хрумне нещо, нашите да искат наказания на Англия за расизъм, за онзи запис с викащият "фъкинг джипсис" (шибани цигани). Ако се затвори някой сектор на Уембли, ще има значително по-голям ефект. Сега англичаните се правят на надути пуяци. А иначе като нищо при Балъков ще започне с 6 поредни загуби. И за това е виновен не само той, а и ръководството за пореден път, къдите си избраха бивш съотборник в националният.

А иначе като нищо при Балъков ще започне с 6 поредни загуби. И за това е виновен не само той, а и ръководството за пореден път, къдите си избраха бивш съотборник в националният. ---- му пука изобщо!

една дузина коментари, казващи Истината, заминаха в коша! Слабо, много слабо се показваш, модератора! Нямаш Силата да приемеш чуждото мнение, а лми говориш за "толерантност" и "любов къ ближния"! Слабак!

по коментарите, Паричната Мафия на стадиона, се чуди как да създаде "ток в двата края на проводника", че белким се получи маса, върху която да бъде разтоварено напрежението, а тя срещу "разтоварването" да отдаде съдържанието на джобовете си!

И какво ще правят с публиката, която масово ползва подобни изрази? Агентите ще ползват СРС -та ли? Или просто някой ще си разчиства сметките с конкретни зрители, неудобни му по друга линия??? Къде ли сме чували за подобни "методи на възпитание"?

Ченгетата пак се уредиха да изкарат някой-друг лев. Бая усилия ще им коства на горките да ги заработят - да ходят чак до стадиона и да дебнат цели два часа под открито небе... Но какво да се прави - "професионалният" футбол у нас си е важен доход за мутрите, на които служат!

Вече съжалявам,че не съм негър ! Като съм бял,все съм пренебрегван и отхвърлян . Виж,ако бях негър,щяха да ме пазят от обиди,да ми осигуряват ако не работа,то поне солидна социална издръжка . А,бе,снешно време да си черен ,това е !

Преенебрегват те защото си тъп а не защото си бял

Не знаеш ли, че и тук те дебнем?

Прост народ сме. Циганите на европа

Така е братчед, ама стига си висял на компа и идвай да берем жилезото.

Няма да се учудя, ако ни глобят за развяване на български знамена по трибуните. Ще го приемат на крайнодесен национализъм...

Простотията няма край

Защо не се съобщава телефон на който можем да показваме кой дискриминира ??

И какво от това!? Вместо парите да бъдат дадени за лечение на някого, ще бъдат пръснати за агенти следящи за расизъм ???!!!! Тъпота до безкрайност.....

Ти колко бири не си пил за да помогнеш на нуждаещите се ?

Когото хванат да го съдят в Англия!!

То публика няма да има те агенти изпращат хахаааа

А кадрите на расизъм на Уембли срещу нас, тях защо не ги приеха? Има го качено как викат

Бате Ицо, когато го накараха да се извини на Десаи, че преди това го нарекъл негър, та бате Ицо отговори: ще му се извиня, ако докаже че не е негър... Простичко. Ясно и логично

И ако хванат някой Ще му издърпат ушите А ако е много лош Даже може да му напляскат дупето ........

Това с агентите е добра идея / тя не и наша / , но защо ги няма тези агенти по улиците на градове и села , да се види изписани расиски и вулгарни думи , които "възпитават " децата и най-вече най-малките, а те са като попивателни .Елате да видите стената на 24-та поликлиника в София , този надпис седи от 5-6 години .

Предлагам да се направи един голям плакат: Не на расизма! Не на английската провокация! Не на Брекзит! Последното за да ги дразним и ние, няма само те да ни набеждават в расизъм.

Тук не става въпрос за расизъм а за национализъм. Някой пак удобно обърква понятията.

Но къде са агентите под прикритие, когато футболни хулигани , вкл. и английски палят и чупят седалки, хвърлят бомбички и гонят хора по улиците ?

А ако у дома, пред телевизора кажа нещо расистко, скрити микрофони ли ще има ?!

ТЪПАК, дано да нямаш деца

ти като имаш, какво общо имат те с негрите и циганите, например ? Или имат много общо, казваш?

Аз ги уча да не мразят някого когото не познават. Не ги уча да мразят чернокожите или циганите, научил съм ги да мразят този който им направи лошо. ДАЛИ БЪЛГАРИН ТУРЧИН или ЦИГАНИН НЕ МОЖЕШ ДА МРАЗИШ ВСИЧКИ. МОЖЕ ДА МРАЗИШ ИНДИВИДУАЛЕН ЧОВЕК А НЕ ЦЯЛА РАСА.... ДЕА И БЕЗМОЗЪЧНИ ТЪПАЦИ СТЕ

Кой изобщо ти говори за омраза и то на цала раса, бе, кретен? Точно такива като теб поставят линията на разделението, когато "заобичат всички", но само на думи и поставят всички под общ знаменател ! ! И кой ти говори за омраза към "цяла раса" ? Точно такива като теб "обобщаващи" , са най-опасни ! Защото говорят общи приказки !И не правят нищо! Нито за гладуващите в Африка, нито за боледуващите в Азия ...!

се връщаме към 23-та година на миналия век -годината на тайните агенти ...

Защото ги е страх, Англичаните.... 5:0 България Англия ........... Юнаци

Хайде десетината човека публика на стадиона /толкова заслужава сегашната ни селекция/ да викат дружно : "Аз съм таен агент" в продължение на минута в началото на мача и "Обидените вън" на всеки 5 минути. Няма нищо расистко в тези думи.

Англичаните не могат ли да играят футбол че вземат чужденци културно да го кажем.

Не мога да ви помогна, но да те следят провокатори и ченгета е от доста гадните неща на света, но и тук вътре във форума също е така.

Да носят и дрегер за Перукан.

Да пуснат срещу англичаните основния отбор на Лудогорец

И аз на моя съм му сложил презеерватив, и той е агент под прикритие.

Искам да дръпват расистите за косата по стадиона и от там в затвора ! Болните мозъци и души тровят обществото.

Че има ли по-големи расисти от англичаните?

Агентите бели ли ще са или черни. Щото си мисля, че ще са бели, а това е доста обиден расизъм. Как мислите?

Айде стига с тия маймуни бе. Чудо голямо, че някой казал на негъра негър.

Комунизмът се завръща! Малко се е преименувал на безкомпромисен капитало-либерализъм, ама няма значение. Важното е че всичко си е по старо му! Всеки втори ще е доносник на тайните служби. Има приказка че всичко ново е добре забравено старо, но вече дори не е и забравено, преди новото му въвеждане!

Нарича се неолиберализъм и е много по лошо от комунизма и социализма понеже не може да се излезе от порочния кръг.

Така е, нопонятието неолиберализъм е измислено от същите тези индивиди, за да се завоалира това което всъщност представляват, затова използвам нарочно съставно понятие. Някак си по описателно е и не те заблуждава!

На анти-расизъм могат само да се учат от нас! Нима нямахме и ние футболисти от друга раса в националния?

ще арестуват ли дедо Боже, че е създал бели, черни , жълти , червени и други ?!? Айде стга прериграване по темата !

Запалянковците, пада ви се да ви тормозят така доносници и провокатори щом стоите само зад компа и най много зад волана. Бездушието по всички социално политически теми се връща. Излезте и разкарайте не правителствените организации и останалите задкулисия.

Че то най-добре мачът де почва въобще! Те кат' не ти дават да му теглиш една майна и да му викаш "мангал" или "кюмюр" - какъв мач е туй...

Вече няма да е мач а театър под открито небе. То и без това вече всичко се прави по сценарии и няма нищо случайно случващо се на терена. Само остава на влизане да раздават и либретото. Няма ги вече мачовете от едно време и няма да ги има!

Негрите миришат супер гадно.

Циганите съшо.

От къде се взимат негрите в английския отбор? Да не са рода на кралицата? Изобщо мъкненето на паразити от третия свят и раздаването на паспорти на килограм е порочна практика. За казване на истината гонят в прогнилия запад

А в православния изток направо те застрелват

Не е баш тъй, то затова е православие защото учи на правда. Тя стои най високо от всичко. На мястото на феновете няма да отида на стадиона да играят на празен стадион.

Тия дето грабеха колонии и търгуваха с роби сега ни учат на морал... Никой няма да вика обидни думи. Просто ще ядем банани и ще се чешем под мишниците

Не се шегувай с "банана", преди около 30 години посредством това "биологично оръжие" България беше превзета от "добрия" Запад.