Коментари - Агенцията по вписванията реши: Последният Изпълком на БФС е незаконосъобразен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов да управлява брато си първо а после футбола.

Ми то освен тъпата агенция по отписванията да почне да ръководи футбола ни.

Сега Перукан ще използва лидерските си способности да организира логистиката по сформиране на софра, ще покани Преслава и ще изхарчи още бюджетни средства. Салфетките са на склад. За протокола, левскар съм от над 36 г., а това, което става във въпросния клуб и БФС може да се обобщи със срам и позор. Приятен ден.

Нищо.

Ами изяденото от този изпълком, който е легитимен, трябва да го върнат!

Като основен мотив се посочва, че този Изпълком не е свикан от лицето, което представлява БФС на този етап. Официално това е Михаил Касабов. При това положение, тези в БФС функционално грамотни ли са? Някой видял ли е селски тарикат да е функционално грамотен, всъщност?

Усладило му се нещо на перукаря

Аре стига с тоя михайлов. Писна ми да му гледам пиянската мутра!

А на мен не.

То накрая ще излезе, че Бербатов незаконно е бил футболист, незаконно е получил футболист на годината, незаконно е трансфериран в чужбина от незаконното БФС според барби белото .

Ха ха ха!На ви сега"четвъртите в Света",на ви сега плешивия сливенски наркоман,на ви "невероятния"Боби,на ви мошеника-симулант Коща К.Тея случайници,додрапали с нечовешки късмет и съдийска(брутална!)помощ до 1/2 финал през 1994г.СЪСИПАХА ФУТБОЛА ДО КРАЙ,бре!Ха ха ха!

То цялото БФС е незаконно.

Браво Берба! Продължавай да дълбаеш гнойния цирей!

Шъ ми накривите перуката жалки тъпанари, шъ управлявам до живот

И след това... правилника на БФС позволява да те мумифицират и пак да управляваш.

Тия от БФС могат да ги бият само герберастите по корупция и далавери.

Платено от Чери и Прокопи

Както казва Бойко, в първият му кабинет 5-6 министъра са предложени от Прокопиев. И редеше Плевнелиев, Дянков, Трайков ли бе и още една.

Михайлов,никъде по света няма 100 килограмов вратар като сина ти! Скоро ще го храниш,че изхарчи всичките пари за ку.рви. Български чалга футбол.

Има,има...в Левски има един

Не те знам на колко си години но имаше един вратар Стуи на ВЕЛИКИЯ Аякс. Поинтересувай се колко тежеше.

Перуката и кликата му да се омитат ако имат топки

Това БФС ще има нов ръководител когато Боби Михайлов умре. Дотогава винаги ще правят врътки за да няма редовен конгрес на който да се избере ново ръководство. След 20-30 години може и да има ново ръководство но дотогава няма да пуснат кокала, явно играят много пари.

След 30г синовете и внуците на тия дето управляват БФС ще са наследили постовете и пак ще е същото.

НАЗДРАВЕ,БОБИ...ТАКА 1000 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА! ПОНЕ КАЖИ НА СИНА ТИ,ЧЕ ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ И ПЛЕЙМЕЙКИТЕ МУ ПРОВАЛИХА КАРИЕРАТА.

Малий, какъв кокал - няма пускане.

Аз уважавам и ценя изключително всичко постигнато от Боби Михайлов, Лечков, Костадинов и всички от това славно поколение. Но за съжаление Българския футбол не е мръднал от както поколението на Бербатов си отиде и не се вижда нищо розово на хоризонта. Редно е една смяна на ръководството на БФС и да се даде път на нови хора.

Тази новина ,за кой път?

Колелото се завъртя ,връщане няма ... Златните момчета се позлатиха ,но и родния футбол провалиха . Фактът ,че така неистово се съпротивляват е потвърждение на твърдението ми . Но има и страх от отговорност за стореното ,е ...това е неизбежно !!!

То и с Държавата е така. Пиявици.