17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ами!! А Крушата на колко хора дължи, смята ли въобще някога да се издължи?? Щото дружката му Боко няма да е вечно горе да го крие и защитава!!

Когато на някой му дадат шкавче в съблекалнята на литекс-етрополе автоматично всички му стават длъжници

Щом договорът му е позволявал подобен ход, всичко е нормално. Дали е морално е друг въпрос. Не е нормално, нито морално да дължиш заплати на тези, които са си изпълнили задълженията. Проблема в българския футбол е посевместен. Виновно е БФС, което дава лицензи без покритие. За А-група, лиценз трябва да се дава при гарантиран бюджет покриващ всички разходи на отбор за конкретния сезон, заплати, такси и т.н.т.. Всички сме свидетели как едвам кретат клубове на помощи от фенове. Няма място за подобни агонии във футбол, претендиращ за професионален.

Той изгради Локо Пловдив във вида, в който е в момента. Заслугата не е на Крушарски (само). А ако му дължат заплати е нелепо. В Литекс сигурно са ми дали хубави условия като пари, а и сглобяват отбор за Лига Европа, така че е логично да мине в по-добре финансиран отбор.

Абе като се замисля как на динамо тире лефски държавата от данъците на българите помага и спасява НЕИЗБЕЖНИЯТ ФАЛИТ си викам..., тия ДИНАМОВЦИ що не си затварят ПЛЮВАЛНИКА и не гледат тЕхното си канче.

За съжаление динамо-спартак няма такива финансови възможности, нито отбор пък и следващите десет години няма да имат, но сега им помага отново държавата от парите на българският народ и не е лошо да си затварят и без това ОСРАНИТЕ уста.

Как не те е срам, бе! Изчезна когато Локомотив беше на ПЪРВО място! Не казвам, че ще станем шампиони, но имаше голям шанс. И се изниза тънко, като червей. Поклон и респект пред това което направи с Локомотив, но НИКОГА един от нас!

що не ревеш на юристите в клуба сключили такъв договор с треньора? що не ревеш на крушата, че не предлага условия за да задържи доказан кадър? и аз ходя на Лаута и ви симпатизирам, но сте жалка картинка, като опре до професионализъм

Ако не беше Локомотив, Бруно А. сега щеше да тренира някой от б групата в Косово. Винаги ще е длъжник на нашия отбор. Преглътни го, Бруно.

А ония, който продаваше мачовете с години и има "смелостта" да пише срещу Акрапович, ТОЙ един от вас-нас ли е?

Държавата дали помага или не, си ги говориш ей така, без никакви доказателства. Но, че черната каса на дпс е съсобственик на един друг отбор преместил се в София, го има черно на бяло.

Обратно - вие нямаше да сте никъде...а Бруно пак ще се докаже...

да кажеш в ЦСКА а не в Литекс.