Анализ: Как Барселона - най-богатият клуб в света, е във финансова криза?

Проблемите са междуличностни, а Меси е ключова фигура не само на терена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невежи , Барселона никога не е бил най-богатият клуб в света ... даже в момента не е и н топ 10 . Освен глупости друго не знаете да пишете

Навсякъде има недостиг на лекари,защото през последните 15-20 години по голямата част от младите хора се ориентираха към IT сектора,банково дело и т.н.,където обучението е по кратко от това на лекарите-специалисти които учат 10-15 години е моето мнение.

И да ги ликвидират, голям праз.Няколко десетки търтея ще пищят.

колкото повече го надуваш идва един момент в който се пука със як гръм

и сега катунците,ще искат помощ финансова от испанското правителство,защото са пръскали милиарди по месито от 15 години,и катунската сган около него-пике,бускетс,пуйол,,,и др.а колко отидоха в джобовете на съдиите,за да вземе месито златните си топки,и колко за уефа,за да играе барса с 11срещу 10,по цял мач,,,,има видов ден,и той се вижда вече,,,

Стоенчо, Стоенчо, не го гледай ти Меси-то, ами вземи да научиш българския:)))!!! Пък после, пак "умувай" над това, което изобщо не те засяга:)))!

Сега ще ги мисля и тях!

Класацията на Deloitte се формира по показатели, които не може просто да използваш че да се изрежеш тоя бил най-богат, оня не бил. Байерн Мюнхен, Аякс Амстердам не са в топ 3, нито са „най-богати“, но структурата и политиката им ги правят далеч по-стабилни финансово. Въпрос на управленска философия.

Средно 10 млн. на играч. А страната няма защитни облекла и модерно болнично оборудване. Да не говорим за атрактивни заплати на лекари и медицински персонал. Ха сега берете това, дето го посадихте. Спорта е хубаво нещо. Но има и по-хубави и важни неща.

То да са само тези така.... Навсякъде в Европа е така. И в Израаел е така даже, и там не достигат лекари. Абе където има "свободен пазар" здравеопазването не може да е масово, то е само за платежоспособните. И ще става все по-зле, защото обучението на един лекар е скъпо и отнема време (това не е футболист).

Тикво, ами по-какво се различава добрият футболист от добрия лекар бре, мушморок:)))??? Да не си мислиш, че вторият работи на... ползу роду, умнико:)))???

Както се вижда без футбол се живее, но без лекари не може. Значи, като те тръшне апендицита, що не извикаш МЕСИ да те оперира? Сега пак си помисли дали един футболист трябва да взима повече от един лекар?? Живеем в ненормален свят!!