17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъри, ако те видя ще ти хвърля 200 грама гранофурин...в сурата

тенисистките?Хайде вече да окачва маратонките и да сдаде ракетата, не му ли е неловко? Ще го изпратим с благодарности и аплодисменти, ако потрябва. Беше тя каквато беше. Сега е друго.

Тоя па! Не мога да разбера защо на всяка цена трябва някой да си натрапончва мнението по тоя въпрос?! Оставете хората на мира! Всеки има право да си реши сам за себе си!

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с екперименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки че това са васкини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признват , че веднага след участието си в екперимента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Екпсеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт. Разбира се, тези които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили , даже са подписали и информирано заблуждение , а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи. И ще видите че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо . Мислете.

Моляте спри с тениса ....

Си е коня явно , и не само като тенесист …