Анди Руис заподозря, че Джошуа може да излезе допингиран срещу него

Шампионът в тежка категория не иска да се бие на реванша във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - Анди Руис заподозря, че Джошуа може да излезе допингиран срещу него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еди Хърн само дето много ревеше и се възмущаваше от ситуацията с Бейби Милър. Ама ето, че и неговите клиенти не са по-стока.Едва ли той не е знаел... Абсолютно съм съгласен, че Шиши не трябва да ходи да се бие в Англия. Шанса да го наредят е голям.

Мечтата ми е да играят в Англия и зверски да допингират Джошуа и Руис да победи.Е няма да има по щастлив от мен.

Анди, вкарай два,три дюнера и го ошамарвай. Да взима каквото иска :)

Джошуа без мед.помощ се видя,че нищо не става от него.хората се заблуждават защото има атлетическа фигура. тои няма психика на боец . не може да си продавал марихуана и изведнъж да станеш боец както го наричат някой. Без добавки се видя,че не може да се бие пред публика.И затова иска задалжително мача да е в Англия.Там всичко ще бъде прикрито .ще го оформят физически и психически с необходимите медикаменти само и само да победи тяхната златна кокошка.Преди бяха го предозирали и се изказа,че ще бие всички от MMA .Видя се добре на последният мач как изглежда без химия.лично аз не бях виждал такава уплашена физиономия на боксьор.Даже преди първия рунд не знаеше каде се намира.

Джошуа без мед.помощ се видя,че нищо не става от него.хората се заблуждават защото има атлетическа фигура. тои няма психика на боец . не може да си продавал марихуана и изведнъж да станеш боец както го наричат някой. Без добавки се видя,че не може да се бие пред публика.И затова иска задалжително мача да е в Англия.Там всичко ще бъде прикрито .ще го оформят физически и психически с необходимите медикаменти само и само да победи тяхната златна кокошка.Преди бяха го предозирали и се изказа,че ще бие всички от MMA .

Прав е оня от отдавна се зоби ама големи мангизи играят, дребните рибета на курсове за етика

Всички тук говорите само глупости. Джошуа ще му смени физиономията ако поиска.но ще си изиграе картите нормално защото няма противници всички бягат от него кой рамото кой допинг и нз си кво друго

Джошуа ще бъде натряскан от стимуланти , като робот -машина, само и само за да има шанс да си върне титлата, а това ще бъде подминато от санкциониращите и "честни" органи !

На Джошуа ще му направят задника на гергир от анаболи

Мачкай бат Анди!

Еми те англичаните с това са известни. Съвсем нормално си мисли човека.

Че кои се боксира без допинг в професионалния бокс, а и не само там ?

sawo

Който няма пари...

Как кой, 'шишкото", не видя ли как му наби канчето на оня " химикал" от островчето.