Коментари - "Анфийлд" не видя победител в дербито и Манчестър Юнайтед остава на върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито първо място на Сити от сряда 20.01.2021 г.!!!

Манчестър трябва да съжаляват можеха да си тръгнат с победа имат добър отбор и много добри играчи нямат нищо общо с конският отбор на дъвката

Боли, нали?

Очаквано Ливърпул вече издиша, няма как да си постоянно на върха, а и в доста мачове имаха огромна “вързия”.Юнайтед имат посредствен треньор, реално можеше да вземат мача, Сити навлязоха в добра форма и на този етап са фаворит за титлата!!!

Кризата в нападението на Пуул взема застрашителни размери. Спешна нужда от покупка на нападател, повече дори от централен защитник. Без подобрения в тези зони, ще им е трудно дори за топ 4. Класна игра от Тиаго и Фаб, както и Люк Шоу. Юнайтед взеха това, за което дойдоха и само могат да съжаляват за пропуснатите шансове. Титлата тази година е в Манчестър.

В Манчестър Сити, веднага се съгласих!!!Реално Пуул играят като изчерпан отбор, уморени са, а и им липсват нови попълнения...Юнайтед, няма как да взема шампионата защото са способни да загубят от всеки!!

Гледах второто полувреме. След толкова очаквания и приказки за голямо дерби - СУПЕРСКУКА. Без голове, едно положение, играха за нула на нула. Едноизмерния Оле ту дъ семи не е дорасъл за качеството на този отбор. Клоп си остава конкурент на Пеп за титлата.

Самоубийствено равенство, честито на Сити....