17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шшш ей SS никой не ти е искал мнението! ТИ НЕ ВАЖИШ! ТИШИНА;

Лъвчето е много сладко

ББ и ДП им дължат на Катарците пари колкото за още половин стадион...

Жалкобритски отпадъци....

Простака си остава такъв, кадето и да се озове!!! За англосаксите това качество е генно заложено!!!! Те НЕ притежават обща култура, дори нямат способноста да я придобиват в процес на времето!

Ганьо се обади, друго е да си ганьовец известен най вече с проституция, схеми с измами, организирани престъпни групи, и наркотрафик!

Ти ако си ганьовец си трай в циганското гето и не коментирай нас българите, другият вариант е ясен еднопосочен билет и където ти душа поиска...

Комплексар

Хахааххахахахс "нас българите" как само звучи! Тука на тая насрана територия трябва да дойдат американци, или руснаци, или папуаси и ескимоси за да оправят това долно племенце,! Комплексарите сте вие дето се тупате в гърдите за 94та, за великия хипер мега ултра успех на националите, но по това се познават лузърите, които още двеста години ще си спомнят този мач, а за французите това е някакъв мимолетен неуспех, който дори тогавашните футболисти дори не помнят, колко титли и успехи имат от тогава?! Тука в тая лузърска кочина всичко е от лайно нагоре!