Коментари - Английските играчи за мача в София: Ще напуснем терена при расизъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мене са ме изтрили от сутринта но вече не помня какво написах безобидно беше.

За мен декларацията на англичаните е явна форма на расизъм! С нея те казват - вие българите сте втора категория хора, и ние няма да зачитаме правилата на УЕФА и ще си напуснем мача, а вас ще накажат! Абсолютно ароганто поведение на платените милионни звезди от острова! Това е двойният стандарт на Европата - ние винаги сме наказани, затова че сме бедни!

Да бием Англия Да напуснат терена и нашите да вкарат на празна врата Ако могат де Щото не е сигурно дали няма да изкарат топката в тъч

вземеш си кило-две банани апвашси кротко на стола наоколо нема кошчета за обелката и къде да я фърлиш?

И естествено чистокръвният английски отбор,няма да чуе маймунските звуци и ще си доиграе мача за 0:6, не са толкова тъпи да ни направят тази услуга

Когато милиони измряха в измислените ви войни защо никой не го хвана срам? Изроди

И нека Брекзита да започне в България! Расизъм - глоби за БФС и Перуката, тия ще напуснат - служебна победа за нас и без публика 3 мача. Купон да е :)

Никой у нас не ходи на мач за да гледа футбол, защото футбол няма. Тези, които ще отидат на стадиона си знаят, че ние футбол не можем да играем и ще се концентрират върху това да обиждат чуждия отбор. Ако имат шанс и да пребият някой привърженик на другия отбор, ако пък нямат да се сбият помежду си за да не са капо. Един съвет на хора, които не са навътре с българския футбол - в никакъв случай не допускайте децата ви да се интересуват от български футбол. Много е опасно, защото без да се усетите може да стане член на банда, която не знам защо всички наричат фен клуб. Не знам точно на какво са фенове освен на някава престъпна дейност.

А сега напиши, че те са виновни "невинния" УБИЕЦ Джок Полфрийман да е в затвора и всичко ще си доде на мястото. Ей смешко, от поста ти е видно, че през живота си не си стъпвал на стадион. по цял ден дращиш по клавиатурата, що то за друго нямаш смелост. А дано да те срещнат феновете в тъмното, та да ти се обяснят в ЛюбоФ.

Ами ако всички фенове са на твоя акъл вероятно наистина е невинен. Внимавай с обясняването в любов, че имаше един голямата рижа, и той така се обясняваше ама вече не се обяснява. Един друг се обясняваше с помощта на палка в един подлез ама и той не можа да се дообясни. Не се научихте, че колкото и да сте лоши рано или късно идва някой по-лош.

Разбрах те, Джок е по-лош от София - Запад, щото е убил човек, той затова е и в затвора, нали е УБИЕЦ, а УБИЙЦИТЕ са най-лоши, по-лоши и от футболни фенове.

Ами те и „феновете“ не са ли убийци, не взривиха ли едно момче с бомбичка? А колко други са пострадали и са останали инавалиди от бомбички или от побой и само поради късмет са оцелели? Пак ти казвам, премисли си ценностите щото рано или късно ще попаднеш на грешния човек и ще миришеш теменужките откъм корените.

Расизъм има и ще има винаги..... Питайте кралицата що нема ни един назначен от нея генерал губернатор различен от англосаксонец бе?

В Азербайджан на финала на шампионската лига заради Мхитарян а? Той расизма не е извислен от нас а от Вас скъпи коланизатори и робовладелци. В България никога не е имало роби от други страни.....

Роби е имало във всички балкански средновековни държави, включително България.

Тъй, тъй. Слагайте минуси, потвърждавайте, че българите не си знаем историята. Вие какво си мислехте, че в цяла средновековна Европа робството е било широко разпространено, а в България ей тъй, случайно или пък щото нашите средновековни предци са били супер прогресивни, е нямало роби?

Направо най-добре да не идват, щото лумпените по трибуните няма да пропуснат да се проявят така или иначе.

Трябва да им признаем на англичаните, че са последователни. Казват, че ще напуснат. След това казват- евенуално. Ако има сделка ще останат, а ако няма пак ще останат може би, освен, ако не решат друго. Тогава ще си тръгнат. Е, и аз това казвам. Сделка няма да има, а дали ще си ходят си е тяхна работа, а нашата работа е да си тръгнат с наведени глави. Моля феновете да викат само "Българи юнаци", в краен случай "Ливърпул и Нотингам". Не им давайте повод да си излязат без да си платят!

АМАН бе … ингилизите ореваха орталъка с тая простотия … дреме ми, че щели да напуснат терена … да го напускат …, ма се чудя що ги е срам, че са „черни“?!?!?! … или ги е срам, че са „черни ингилизи“!?!?!? … ами черни са, то е видно, па да земат да се избелят, като „Краля на попа“, ние какво от солидарност да вземем да се почерним ли?!?!?! … та да им комфортно … не съм расист, ма до гуша ми дойде …

По-добре въобще недейте идва бе ! По време на мач търпите по 100 псувни на майка и помежду си, и от трибуните, ама ако някой каже че си черен, вече става голям проблем. Този спорт не е за психически неустойчиви.

Псувайте ги така, че да не могат да ви обвинят в расизъм. Примерно: "Не на расизма, цвета на задника на майка ти няма значение".

Това е готино :)

Преди малко написах коментар с име "Очевидец".Имам правото да напиша нещо без да цитирам своя ЕГН и номер на лична карта, нали така ? Написаното беше без граматически грешки и стилистично издържано, за разлика от други "неизтрити коментари".Нямаше призиви за насилие, нито обиди към някого.Самото заглавие ,което Вие сте публикували съдържа недопустими внушения на чужд гражданин ,че в България едва ли не расизмът е норма, което мен като българин ме обижда.Ще повторя коментара и моля ,ако бъде изтрит, да се съобщи по каква причина. Това , което казах е , че Тами Абрахам трябва първо да се научи да бие дузпи , защото пропускът му от бялата точка на финала за Суперкупата в Истанбул тази година/на който бях очевидец - с билет на стадион "Водафон Арена"/ костваше Суперкупата на Челси.В изтрития коментар казах ,че трябва Тами Абрахам да подобри техниката при изпълнение на дузпи.Тоест , има още много да работи като футболист върху себе си.Мисля ,че не съм го обидил на тема цвят на кожата или нещо друго свързано с неговата националност.После казах ,че не мога да приема приказките му за ксенофобия, тъй като очевидно не е проучил английската история и в частност колониалната й политика към други народи, което е класика в жанра наречен ксенофобия.Това , което знам за отношението на англ.колонизатори само в една Индия например/не говорим за другите близо 2/3 от света/ , но няма да цитирам тук, е достатъчно красноречиво.Така че Тами ако търси ксенофобия, да я търси другаде - най-вече в пределите на собствената си държава.Това казах и не смятам ,че подлежи на изтриване.Никой не може да ме накара да загърбя патриотизма си и да приема безпочвени критики и закани.

Ако някой е на точката на дузпата, и целият стадион крещи - ти си слабак, не можеш да риташ, не ставаш...е ОК. Не е ОК да му се крещи - ти си черен негър и прочие. Тази е разликата.

Реално разлика няма, и двете твърдения са си верни. Това че черен е насадено като някаква обида си е техен проблем. Аз не бих се обидил, ако някой ми вика че съм бял, нали?

Кое е по-обидно - да ти викат, че си черен или че си некадърник (дърво). Второто е по-обидно, защото има много таланливи черни, но за некадърник няма наказания, нали?

Да, и крайно време е и електронните медии в България да се присъединят към цивилизацията. Да не допускат расистки коментари във форумите си.

а най-смешното е, че българите се имат за бели и са расисти хахаха до преди 1950 по бялата рестрикция нямше да ги пуснат да стъпят в австралия

ами ти какъв си бе? уелсец? овцетъпкач? притежател на харем овце...

Това е само един футболен мач, спортно състезание. За какви войни говорите? Бъдете хора, ЧОВЕЦИ!

Пет пари не давам за шепа ритни топковци. От доста време това е машина за пари, а не спорт.

Супер, това е начин да вземем служебна победа!

нещата както са си и да не се триеме, нали това е смисъла на форумите още от римско време. Та, мисълта ми беше, че на шабеците паметта им е къса или се правят, че не помнят как е плющял камшика по гърбовете на дядовците и бабите им в т.н. демократична Британия и са пътували оковани като животни в трюмовете на корабите не към Балканите, а към Новия Свят. Единственото което ги спасява, че няма да хвърчат банани по терена е, че стадиона ще е празан защото за нас всичко е загубено.

Да напускат. Има си санкции за самоволно напускане от даден отбор.

Тами Абрахам трябва първо да се научи да бие дузпи и после да поучава на ксенофобски теми.Бях на стадион "Водафон Арена" в Истанбул на 14.08.2019 г. ,когато той провали Челси на финала на Суперкупата с Ливърпул.Именно той изпусна последната дузпа на Челси, като при това на вратата на мърсисайдци беше резервния им вратар , който играеше първи мач и то какъв-направо на финала за Суперкупата.Ако Тами толкова настоява да говори за ксенофобия - да отиде в Бритиш Мюзиъм в Лондон или просто да се запознае с историята на Англия и нейната колониална политика , за да види що е то ксенофобия и има ли друга държава по света, която да е унижавала повече народи от тази, чиято национална фланелка Тами ще облече.Ако наистина напуснат терена , ще вземем 3 точки за служебна победа, които иначе с игра не можем да вземем.

Ква УЕФА кви съдии ни просто ще развалим мача по някое време

Навремето Стоичков нарече Десаи негър. Тогава нямаше още такава истерия по расизма и от УЕФА казаха нашият да се извини. Стоичков рече, че няма проблем и ще го стори, ако Десаи докаже, че не е негър.

Ахахаха, верно ли бате Ицо така е казал..

"вика мене сиганин и пекча и кара мене качва се по дърво"

Вече ме е страх ,като съм на мач,да кихна или изкашлям ! Веднага ще ме обвинят в расизъм,че издавам маймунски звуци .

Време е да се забрани думата маймуна. Няма маймуна - няма проблем.

Има друг проблем! Как ще ги наричаме горките животинчета в зоопарка?

Ще ги наричаме АНГЛИЧАНИ ! понеже са яли черни КОЧАНИ !

Та не са ли чист расизъм обидите по адрес на цялата българска нация изречени от техния министър председател Чърчил ? И какво е ако не е чист расизъм призива му да се изравни столицата ни със земята и да се направи там картофена нива ?! Лъвчета спукайте ги от бой тука както дядовците ни ги биха като тупани при Дойран и чернилки и бели тогава! И нека напускат терена.

В смисъл футболистите са му някакви на Чърчил, така ли да го разбираме? Баси и умния си.

Да платят на двама-трима запалянковеца по някой паунд и да си оплетат кошницата!?

Само като чета коментарите, за пореден път ми става ясно, че кочината България НИКОГА няма да стане нормална, европейска държава!

Ако визираш сегашното положение на европейските държави като "нормални", то по-добре да си останем "ненормална".

Та в нашите отбори половината са чернички! Ама играят, браво на тях! Май англичаните, като видят дебелия, ще се изнижат с това оправдание! ХА ХА ХА

Не съм ходил на мач на националния от поне 10 години, но сега обмислям да отида и да псувам расистки англетата...

Тая истерия с расизма вече дразни мощно... Ок е да го наречеш "тъп лайнар" примерно (без значение дали наистина е такъв или не), обаче не е ок да го наречеш "негър", при положение, че е 100% такъв!?!?!

Прав им път! Като не са учили история в училище това е техен проблем Няма да се съобразявам у дома с никого! Тук никога не е имало роби, за разлика оттам откъдето идват и се правят на толерасти отвсякъде! Това че англичаните са гузни, че доскоро са ги бесели тези с другия цвят, и сега са ги оставили да им се качат на главата за да си измият гузната съвест, мен не ме засяга въобще. Ние никого не сме карали като животни. Дори животните са ни били като част от семейството! Това че казвам истината и се шегувам с цвета му, не ме прави расист. Расист съм когато искам да избия другата раса или го смятам за впрегатно животно!

колкото напуснаха при БРЕКЗИТ...

маймунски звуци ще издават от трибуните.Не ги ли виждате по стадионите и след това навън от тях.Като стадо примати.Вече никой не иска да идва в БГ,такава кочина е станала.Затова управляващите ни успокояват,яе няма опасност за БГ от нова емигрантска вълна-заобикалят ни отдалече.Ограда не ни трябва,само табели с" БГ граница".

Понеже английските запалянковци са известни с примерното си поведение, всички са като лордове на прием при кралицата... А какво да кажем за расистката истерия срещу българите по английските медии при отварянето на границите за свободен достъп за нас?

Расизъм винаги е имало и ще има ! Но Българите не са Обесили Нито един Негър ! Българите сме Най - толерантния народ , Когато в Британия негрите бяха още роби в България идваха от Цяла Африка да Учат висше Образование !

То от името на тоя си личи, че е брат на Ман Гаал, или поне братовчед! Инак повечко банани около стадиона и толкоз!

И как ще се установи имало ли е расизъм / и от двете страни/, след всеки играч ще търчи преводач ли ?

Знаят, че са слаби и ще ги бием и си търсят оправдание! Нашият национален отбор е четвърти в света, бе! А тия кои са, никога не са играли мач!

Рибата е в морето, те тигана сложили....

Е, ние нали сме си едни балкански комплексарчета, само такива начини знаем да изразяваме яда си, когато някой е по-силен или по-добър от нас в нещо. Като го обиждаме на лична основа. Те и англичаните са си расисти, ама поне не издават маймунски звуци.

Спрете да говорите за расизъм в България. Расизъм може да има само в държавите исторически обременени от робство и експлоатация на чернокожи, България никога не е била така че расизъм няма, може да има обида на расов основа но не и расизъм това са две различни неща.

Обидите на стадиона са нормално нещо, тогава да напускат и някой като им вика че немигат да ритат топката

По расистко общество от бегейското е може би руското, за други не се сещам.

Нашите трябваше да искат, да им затворят някой сектор на Уембли за расизъм. Дето на видео един викаше джипсис (цигани).

Абе, като чета коментарите дотук, тоя дето е викал "Джипсис" не е бил далеч от истоната...

Не оправдавам нашите дето викат, но англичаните едва ли са по-добри. Колонизаторите и робовладелци са донесли страшно много нещастия по света. Сега се правят на надути пуяци.

Точно тия колонизатори са цивилизовали повече от половината свят

Аз предлагам и ние да изпратим шпиони в английската агитка,за да записват и докладват с какви думи ни наричат английските лицемерчета.

До къде стигнахме. Робовладелците да се засягат на расизъм.... Прав ви път !

Тук става въпрос за футболни запалянковци на стадион, където се вика и се освобождават емоции, така да се каже... Не е балет, нее концерт! На Стиви Уондър никой никога не му е викал нищо обидно!

Смотани истерици !