Коментари - Ансамбълът ни грабна златото след страхотно представяне в Минск | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Скоро и мъжки отбор!

Някой май е залагал рускините да вземат златото, а те не са даже и в тройката. Май много го е яд този някоой на нашите момичета. Нека още много да го е яд и те все да печелят.

Точно породи това, че съдийството не беше на ниво, спечелихме раева! Хайде сега коментирай! А сега веднага вдигане на пенсиите на "златните" тенекиени момичета. Следва турнир в с. Стъргел!

Ясно ще си гневен, те рускините не са дори на стълбичката.

Здравейте, много ви моля, ако някой може да даде линк за да видим това изпълнение, ще съм много благодарен. Аз лично търсих, но не намерих. Благодаря предварително..

Браво на нашите, да го духат руските курви! :)

В този спорт явно принципът е: за всеки участник - медал. Ако не стигнат медалите, почват скандали и другия месец се организира нова световна купа.

Браво! Веднага нови пенсии! Друго е съдиите да са купени! Следаваща седмица ново злато на световната купа в Стършел!!

От 5 момичета - 0 български имена. Евалла, машала!

Е, и нашите не са лоши Кучи Гъз - Кунка, Пенка, Сталинка, Кира, Керанка, Гуца, Дойна, и още много други тъпашки типични български (не гръцки) имена.

Дойна е румънско име.

Браво, Златни момичета ! Гордеем се с вас !

браво! Юнаци!

Да сте живи и здрави!

Браво прекрасни момичета и треньори !

Елитни компаньонки.

Ако Вие не сте идиот, не знам кой е! Не можете ли да се зарадвате на този безспорен успех на момичетата и да им пожелаете здраве и успех?!

Щом смятате, че съдийството не е било на ниво, върнете медалите!

Единственият колективен спорт, в който имаме стабилни и постоянни традиции в историята, а това е показател (за разлика от футбола), че нищо не е случайно! Красив женски спорт! Браво!

Браво на момчетата. Да са живи и здрави и готови за нови победи.

Браво, момичета!

Благодарим за положителните емоции.

най голем майстор на бух бух алките е генерал Боко..

АНСАМБЬЛИ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА ИМАШЕ ПРИ НЕШКА РОБЕВА

E Нали Илияна Раева избесняла заради съдийството и за това. Не щото примерно момичетата могат.

Спечелихме световното по худ. и тази седмица. Да се готвим за следващото световно другата седмица и за европейското световно по- другата... Мачкай Гришо... опс ...това май беше за друг случай...

и тази седмица спечелихме. да се готвим за следващото световно другата седмица и за европейското по- другата... мачкай гришо... опс ...това май беше за друг случай...

Браво на нашите момичета. Няма да коментира коментарите на простаците и псевдо българите вместо да поздравят те критикуват. И пак едно голямо хахахха на коментарите от предишните хейтъри които критикуваха действията на тренера на на нашите момичета след неправилно съдийство. Ето победиха нашите девойки извинете се. Да живее България :)

Браво!

А пенсиите ще ги дават на 7-мо число...

ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА