17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За подобни коментари и призиви към феновете, като тези на Кауня и Насо Г.. о, след изцепките на сините лумпени и наказанието от БФС ( даже много меко за разпасаните хулигани), в друга държава наказанието се утежнява, а отговорните футболни босове се глобяват здраво. Само у нас и за подуенските евроидиоти има индулгенция и практическо отменяне на наказанието. После защо няма футбол у нас. Ами няма и няма и да има! Щом на всяка цена бутат от корумпирания БФС един, два отбора, ррезултатът е виден.

БФС се смили и реши - тази година ще добута ЛеФскиту до титла. Речено - сторено!

Тези от БФС са глупаци.Тръгнали да санкционират ПФК,,Левски”.А бе идиоти това не ви е Славия,Ботев ,ЦСКА или Локо .Това е ,,Левски”,а за тази публика санкциите са забранени.Ясно ли ви е нешастници.

Сините педали за пореден път получиха индулгенция от синьоро БФС в лицето на подуенския ром Боби, честито! Не знам дали фенската маса на тази мафиотска структура може да прави логическа връзка между отделни събития, но все се надявам поне 1% от тази измет да се усети, че след подобни подпирания винаги следва европейски резил. Примерите са толкова много, че ще спомена само два . През 2000 г. циганите получиха една от най-криминалните си титли след отменен автогол на говедо заради засада (!), след което логично дойде и онождането от османлиите от Бешикташ(ак) в една от най-срамните европейски вечери на "Азис Арена", а само преди месец и половина, след поредното подпиране от БФС, дойде и отпадането от малтийските рибари "Харпун", които май записаха първа победа на чужд терен в ЕКТ в историята си срещу нашите динамовци. Дори не споменавам за резила на столетието на ХХ в. - отборът на Антверпен, който фукна 3 гола в синята врата, пазена тогава от Перуката, само за 4 минути след края на редовното време (!), и отстрани "футболните идиоти на Европа", както станаха популярни след този мач подуенци в коментар на Евроспорт...Така че, и днес ще има наказание свисше за помиярите, просто се налага да изчакаме до следващата година.

Или просто се чук@ш с мъже?

Къде е оная питка физиотерапевта да покаже медицинско ,че май нещо го няма .само порките реват,да ВА и.бат в оранжевите припоци

всички плювачи кеде се бяхте скрили при обстрела на хората от ЦСКА1948 със седалки и ви оставиха ненаказани, само ви глобиха. това са червените недуразумения, не знаят кой е техния отбор и скачат един срещу друг.

бе палячо мръсни педалчета сте си били винаги

На Ивков върви само пред Перуката.От УЕФА ясно му казаха,че е "несъстоятелен".

Евроидиотите пак "сами срещу всички". Но винаги с БФС.

Трагедията не е само на парламентарните избори. БФС е пълна трагедия, с подобни отсъждания в полза на т. нар. отбор на простолюдието скоро няма да вдигнем футбола си и на йота.

moket1

До домакинството има време и тая санкция да отменят.

Всички цесекари на сапун

От теб и сапун не става, мангал отровен.

Сините идиоти са вредни за българският футбол! Докато се променят правила, отменят наказания заради един конкретен отбор, нормален футбол у нас няма да има. Сините идиоти са отбор на мафията. Мафията управлява държавата. Е, какво искате,? Да си остави отбора у бъзето?

Пелефски хич не го подпират, неее! След онази история в която говедата извадиха окото на полицайката с бомбичка, сега за рецидив - намалено наказание вместо двойно! Така са свикнали да успяват пеевскарчетата, по друг начин не могат.

Скоро пак ще плачете заради прокобата…. Ще дойде Видовден за вас. Взехте да ставате много нагли, беше много по добре, когато бяхте по ниски от тревата.

Гешеф къде гледаш тия са за затвора!Говеда върнете името на Апостола! Вие сте ФК Милиционер със 1914 грама мозък.

Мафия

В БГ само убит трябва да има за да се прави нещо. Ако по случайност ти се е разминало всичко е кой какви връзки има.

Много ясно, че перуката се на*ка от страх, че гласоподавятеля му НаСо ще спре да гласува за него и промени наказанието

Само Левски шампион.

Шампион на ко? На обора ли или БИад

Аз от днес спирам да се занимавам и да коментирам български футбол. Бъдете живи и здрави.. и всекиму своето! Този спорт просто няма смисъл, ако не се спазват правилата и ако отборите не са поствени пред равни условия. Зная, че понятието феърплей е почти мръсна дума в България, но все пак можеха да се положат някакви минимални усилия..

Не е за хора с слаби нерви!

Не е за хора с добър вкус.

Въпрос към Боби Михайлов: Г-н Михайлов, какво работите? Отговор: Изпълнителен директор на фабриката за свирки.

Значи ,свиркаджия.Както Сашо Диков казва,това е положението.

питам, кога ще затворят "Армията" за оранжеви припоци? Кога?

Като биете "Хамрун".

Горчиво!!!

Да, хулиганските изцепки трябва да бъдат наказвани, но Ванчо Ристов да не се прави на ощипана мома, освен че се е напикал и на акъл, няма драскотина по тялото!

Мда, природните нужди не го правят автоматично ранен...:)))

Има си хас за отбора, където играе синчето на президента на БФС, БФС да не им намали санкцията за поредната бомбичка.

Те тъкмо заради него ги наложеха.Сега след като го изхвърлят от отбора,няма помилване

Малката Перука приключи с футбола след цирка с Хамрун, повече няма да играе никога за никого

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Духай, мангал подуенски!