Коментари - Асовете в хокея отказват да пътуват за Олимпиадата в Пекин | Корнер.dir.bg
назад

Асовете в хокея отказват да пътуват за Олимпиадата в Пекин

Играчите от НХЛ вероятно ще пропуснат игрите

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Асовете в хокея отказват да пътуват за Олимпиадата в Пекин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Голям праз.

Колкото по-малко американци, като политици и спортисти има на олимпиадата, толкова повече се връщаме към смисъла на игрите, а не на тяхното опорочаване с анаболни спортисти, задколисни уговорки и натиск.

Разглезените спортисти-милионери, от доста време се опитват да диктуват установените правила. За съжаление,някои федерации, галят с пухено перо ,тези "звезди". Спортът отдавна не е само спорт - първо е пари, а после политика. А за краварите - само политика. Предлагам всички олимпиади да се провеждат само в щатите - и да има само "американски" спортове.

Предлагам май-после санкции за отбора на САЩ, може и във всички спортове! За всяка глупост санкционират руснаците, а американците си правят каквото им стигне. Доколкото си спомням, ако спортист откаже националния отбор без основателна причина, но продължи да играе за клубния си отбор, подлежи на сериозни санкции, съответната федерация също!!! Хайде да видим МОК какво ще направи?! Малоумни марионетки на САЩ, най-задлъжнялата страна в света!!!

...Москва-80.... ...ша ни отекат мъдете..

Ами"Голям праз е". Когато не участват най-добрите в спорта . Олимпиадата се превръща в обикновен международен турнир без особена стойност. Но при риска от заразяване ,естествено че всеки елитен спортист ще се замисли дали да участва.Е...ако зависи само от собствената си воля,естествено.

Какви санкции предлагаш,бе смешко. Сезонът в НХЛ в САЩ е спрян заради пандемията.