Коментари - АТР и WTA настояха: "Уимбълдън" да е отворен за спортисти от Русия и Беларус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът се затвори за вратата.

Срам за атп и wta, да призовеш допускане на смръдливите ватници в турнирите, е като да се радваш, че ватниците убчиват деца Украйна! Срам и позор !

Значи, да закрием най-старият тенис-турнир - люлката на този спорт, само и само , защото така казва Бай Дън? Не си само сляп, ами и си финансово необразован. Тука говорим за загуба не само на огромни средства , а най-вече за престиж!

Вариант за закриване на турнира има. Ако на този турнир , не се присъждат точки към ранкинга, и бъде отново санкциониран финансово. А и самите организатори ще предпочетат да не го правят - щом няма да имат полза от това. Е, ползата ще им е , ако Бай Дън ги спомене в някоя хвалебствена реч, от сорта на " Да направим Америка отново велика" Срам!

Не трябва да се прави реклама на диктаторски режим, който краде ресурсите на насила присъединени територии и ги продава на лошия, прогнил Запад. Какви ли промити скотове трябва да са самите руслямци, за да рърпят всичко това? Ех, тази пропаганда и тролове.....

Щом за футболът не може , и за другите също да не може. Пълен бойкот .

И защо да не играят на Уимбълдън? Заради Зеленски ли?

Естествено, комунисте, там ватниците избиват деца, жени и старци и само келявци като тебе, задават нефелни въпроси!

Спортът е за всички, а тези които го обвързват с политиката, показват единствено колко са нагли и подли. По тази логика САЩ не трябваше да присъства на нито един турнир последните 30 години.

А защо под неутрален флагß! Съществуват ли тези държавиß! Да! Имат ли флаг?! Да! и тогава Що за глупости от няколко години?! Американски спортисти да са били с неутрален флаг по време на войната във Виетнам, Ирак...?!

А кой бре, кауни, го крепи на вовката вече толкоз години? Да си изгорят ритуално личните документи и може да помислим...

Детето избира ли къде да се роди? Или направо да направят родилните домове по света Американска територия, та всички новородени да почват като US граждани, и да си знаят, че данъци ги чакат ...

Туй може някой грантаджия да питаш. Мен не ме занимавай с тъпи въпроси.

А нямало дискриминация, че това какво е?

На тях им е позволено да играят, стига да не е за Русия. Те живеят и тренират извън Русия, така или иначе, могат да поискат чуждо гражданство, за да ги пуснат на турнира.

Може да бъде отворен, но те ще играят за друга страна. Ще им бъде дадено гражданство, стига да поискат.

Правилно. Все едно да кажат, че атомните бомби в Япония са нещо лошо. Или това, което САЩ направиха във Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Югославия (дн. Сърбия)..... Така де. Щом не е имало забрани за техни спортисти - не трябва да има и за руски.

САЩ се бореха срещу комунизма. Япония щеше да бъде пометена от милион и половина съветска войска.

Много добре пишеш на български. Заслужаваш уважение. Ех ако всички англоезични бяха толкова умни