Коментари - Australian Open и българите: Малееви положиха основите, а Гришо ни накара да мечтаем | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За многото хейтъри ще кажа,че още много време няма да имаме толкова класен тенесист!Ако 3-то място в света е посредствомо не гледайте тенис!

украйна ли ще представлява

Гордея се,че съм българка и оценявам Григор Димитров като най успешният българин уважаван навсякъде по света.Ако в България не можем да го оценим то си е наш проблем!!!

какво е душевното му сьстояние.

Пак ли тоя бе? Първо правило в БГ "журналистиката". Ако нямате новина, пишете нещо за Гришо (посредствен тенис състезател)

Мануела Малеева ли бе. Тая ли евроатлантическа подлога

Сестри Малееви са част от мафиотски кръгове, така че не ми ги хвалете. А и сега са върли евроатлантички при положение, че изгряват за голямата сцена по време на Съветския съюз когато са бутани от тогавашната власт

Но и помним туристическото мачле на Гришко в Рио.. За оправдание на прибраните пари за предолимпийската му УЖ подготовка.

Формалностите ти са много интересни. За никой спортист няма “формално” значение неговата националност. Основните пари се печелят не за игра с националния отбор/флаг. Идеята е съвсем друга да представиш страната си. Поздрави, не съм робот.

Малееви са име в тениса, но и част от криминални схеми, поради което името им не трябва да се свързва със страната ни.

Дай доказателство или замълчи!

Григор е голям Укрински Боклук и не пишете повече за него тук !

Евала на Григор, че все още се състезава под българския флаг. Формално това няма никакво значение в тениса де.